2004 vectra c sıralı atiker tüp taktırdım enjeksiyon lambam yanıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M-DOGRU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M-DOGRU

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Değerli arkadalar,

2004 vectra c aracıma atiker sıralı sistem tüp taktırdım 3.günündetim ve bu saah enjeksiyon lambam yanık kaldı sönmüyor.

Bu normalmidir değilmidir.

ne yapmam lazım acaba tüpçü ilemi görüşelim yoksa opel servisi ilemi.yada şöyle yap devam et mi dersiniz.

teşekkürler

güzelim vectraya atiker olmamış bi kere..
neyse hayırlı olsun hocam..
once bi aklı başında ozel servise git. sonuç alamazsan gazcıya gidersin bide onlar baksın..

valla bede yeni lpgf taktırdım landi renzo bende hiç yanmadı çok şükür yanmaz inşallah

Fiat Sienada Gaz Geçtimi Yanıyor Aslında Opelde Öylemi Bilmiyorum.

ya arkadaşlar o göz rahatsızlığından başka bir şey aratmaz.
servise gitmeye hiçmi hiç gerek yok gideceksin fakir yakıt diyecekler.
sen boş olduğun bir vakit git gazcına bağlasınlar pc'ye biraz açsınlar lpg yi söner lamba önceleri bizdee yanıyordu şimdi hiç yanımıyor markası KME

Fakat onu bunu bilmem 63 tl ye doldurdum ve şu an 280 km de ve hala tüp bitik ikaz düdüğü çalmadı çaldıktan sonrada 30-40 km gider dediler

ozaman tamamen beleş yahu bu tüp :)

Değerli arkadalar,

2004 vectra c aracıma atiker sıralı sistem tüp taktırdım 3.günündetim ve bu saah enjeksiyon lambam yanık kaldı sönmüyor.

Bu normalmidir değilmidir.

ne yapmam lazım acaba tüpçü ilemi görüşelim yoksa opel servisi ilemi.yada şöyle yap devam et mi dersiniz.

teşekkürler
yakıt karışımında bir terslik vardır fakirde veya zenginde gidiyordur araba... lpgciye gidersen ve yeniden ayar yaparlarsa geçmesi lazım... düzgün yapılmış bir ayarda lambanın yanmaması lazım o lamba yanar boşver diyenleri takma..çok fakir de gitmesi de çok zenginde gitmesi de sağlıklı değildir motor ömrü açısından...

Fakat onu bunu bilmem 63 tl ye doldurdum ve şu an 280 km de ve hala tüp bitik ikaz düdüğü çalmadı çaldıktan sonrada 30-40 km gider dediler

ozaman tamamen beleş yahu bu tüp :)

e o zaman lambayı da görmeyi ver :)
lambayı kafanıza takmayın lpg aldığın yeri değis bi kaç farklı marka dene birinde sönecektir olmadı taktırdığın montajcıya git hallederler

Geri