benim yazdigim rakamlar normal kullanimdaBurak arkadasımız yukarıda yazmıs 100 ytl ile gittiği km yi valla benim 1.6 astra ondan cok yakıyor 100 ytl ile 250 km gidebiliyorum![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim yazdigim rakamlar normal kullanimdaBurak arkadasımız yukarıda yazmıs 100 ytl ile gittiği km yi valla benim 1.6 astra ondan cok yakıyor 100 ytl ile 250 km gidebiliyorum![]()
bende ayni aracin 2006 model makyajlisi var. makyajlilarda ön kaput aluminyum oldugu icin duzeltmesi cok zor ufak bi hasarda degistirmek gerekiyo. ama makyajsizlarda nasil onu bilmiyorum. arac yakit olarak ankara trafiginde normal kullanimda 11 lt civarinda yakiyo. 100 liralik 97 oktan benzinle 280 km yapiyorum. astra motoruyla ayni degil. saab motoru kullaniliyo. triger kayis degil zincirlidir. fabrika verisi 175 bg 265nm tork var 0-100 hizlanmasi 9 sn. ben 2008 nisandan beri kullaniyorum cok memnunum. aracima chip yaptirdim su an 206 bg 315 nm tork var. kisacasi almanizi tavsiye ederim... baska sorunuz olursa yanitlamaya calisirim...
yanlış anlama ama ford ka da zincir kullanıyor![]()
bugün bi usta ile görüştüm. bostancı sanayiden. bizler eti budu belli insanlarız. turbonun bana ilerde problem yartabileceğini, altından kalkamayacağımı, yakıtının fazla olacağını söyledi. 37-40 Krş yakacağını söyledi. LPG ile verim alamayacağımı söyledi. 1600cc motordan şaşma dedi. biraz korktum. şimdilik bu konuyu beklemeye aldım.
belki son kasa Astra 1.6 bakarız. hatta cdti ler de keseme uygun.
Burak arkadasımız yukarıda yazmıs 100 ytl ile gittiği km yi valla benim 1.6 astra ondan cok yakıyor 100 ytl ile 250 km gidebiliyorum![]()
arac zaten tupluymus...
Not:Bütün CDTİ motorlarda zincirli.