arkadaşlar arabanın yakıtını ölçmek için ş.içi 30 km/h la 2.vites 5km gidin yol bilgisayarında yazandır.ş.arası içinde 70km/h la 4.vites 5km gidin yol bilgisayarında yazandır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kasa büyük motor küçük 45 kuruş civarı yakar.avrupadan gelen arkadaşlar gördüler gülüyorlar.bu arabaya bu motoru nasıl koymuşlar diye.
Tüpte şehir Içi 165 Ytl, Benzinde 345 Ytl Kesin.
Uzun Yolda Tüpte 150 Ytl. şehiriçinde Ilk çaliştirmada Benzin Rol Aldiği Için ş.içi Ile Uzun Yol Pek Farketmiyor.
2004 Opel Vectra 1,6
aynen katıllıyorum:good:ben ankara şartlarında 100km de 8.2lt-8.4lt arası yakıyorum,,,buda yaklaşık 250ykr yapıyo,,,yani gayet normal sizin yakışınızda..........
arkadaşlar kendinizi kandırmayın.bakın piyasaya. toyota avensis 1.6 motor.. wv passat 1.6 motor. vede vectra c 1.6 motor. bu motorlar sadece türkiyede var.avrupada adamlar binmiyorlar bu kasalara bu motorlarla.türkiyed konmasının nedeni tabiki vergi. 1400 kğ lık arabaya 100*105 bg lik motor korsan birde hafif gaza basarsan görürsün farkı. eski kasa vectra 2.0 motor araçların teknolojileri çokmu eski yani? kullandım gitmiyor araba... ama şunu derim performans atiklik aramıyorsaan vede orta segment bir araca binmek istiyorsan tabiki vectra c... ama gerçekler ortada.
allah rızası için öğretsene noooooooooluuuur.segmentin ne olduğunu biliyor musunuz gerçekten
kasa büyük motor küçük 45 kuruş civarı yakar.avrupadan gelen arkadaşlar gördüler gülüyorlar.bu arabaya bu motoru nasıl koymuşlar diye.
o kasaya o motoru koyanları bir türlü anlayamıyorum ben.o kasanın hakkı en az 2000 motor.kasayı çekmede zorlanacağı için 40 kuruştan aşağı yakmaz bence.