2004.vectra 1.6 comfort un şehir içi yakıtı nekadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tevhid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tevhid

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar 2004 1.6 comfortun şehir içi yakıtı hakkında bilgisi olan varmı?
istanbul da ölçen arkadaslar varsa ilgi verebilirmi?

35ykr ile 40ykr arası yakar

25-30 kuruş kesin yakıyoo:( ama istanbulda bilmem...

Geçen sene tuzlada askerliğimde bi komutanımda vardı. O zamanın fiyatlarıyla şehiriçi 250 yakıyor diyordu. Yani o zamanlar golften az yakıyordu şehiriçinde. Çok iyi araba kullanan biri, öyle gereksiz ani ivmelenmeler falan yapmaz, düzgün devirli kullanır.

arkadaslar bende cok sakın kullanıyorum genelde 250 yi gectiğini görmedim acaba benmi yanlış ölçtüm diye düşünüyorum dedim ama bir kac sefer denedim.devirli agresif kullanılmazsa galiba araba 250 ykr gecmiyor yakıtı...

yakıt fiyatlarındaki oynamaları ve ilden ile yakıt fiyatı farkınıda düşünürsek tüketimlerimizi 100 km/lt cinsinden yazarsak daha somut bilgilere ulaşabiliriz .saygılar

ben ankara şartlarında 100km de 8.2lt-8.4lt arası yakıyorum,,,buda yaklaşık 250ykr yapıyo,,,yani gayet normal sizin yakışınızda..........

otoparkta bi vectra vardı 2006 model adam yol bilgisayarını hiç sıfırlamamış 20000km de ortalma 12.3lt yakmış

Kullandığın şehre, saatine v.s. göre çok değişir normal trafikte sakin kullanımda 8,5 de yakar aynı trafikte biraz agresif kullanımda 10-11'de yakar..

Ben Makyajli Kasa(105 Bg) Yi Test Ettim 2007 Modeldi.makyajsiz Kasaya Bakmaya Gittiğimde Yakiti 5.5 Demişlerdi Inanmamiştim
.arabaya 5 Kişi Bindik Ve Kilolarimizda Ortalama 80 Diyebilirim.arabayi 90 Km Hiza Sabitledim Bir Süre Gittim Yol Bilgisayari 5.6 Yi Gösteriyordu.bence O Ağirliktaki Bir Araç Için çok Iyi şuan Bende Astra G Var Ortalamasi 8 Lt Civari Ve Neredeyse Ayni Yakiyo . Satip Vectar Almayi Düşünüyorum çekiş Fark Edilmeyecek Kadar Az.yakitta çok Iyi

Geri