2004 model 1.4 opel corsa hakkında tavsiyeleriniz...

sssguler

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bugün bir arabaya müşteri olduk. 2004 model 1.4 opel corsa twinport. Araçta bikaç parçada boya var. Onun haricinde değişen hiçbirşey yok. Fiyat olarak 15500 tl ye bitecek. Araç 56000 km de ve lastikler değişecek. Onun haricinde 500 liralık da masrafı var. ( Amartisör alt takım vs.) Renk metalik gri. Sizce fiyat nasıl? Acil yorumlarınızı bekliyorum...

Araç Easy tronic şanızamn ise şanzımanına iyi baktırın.Bİrde direksiyon kutusuna dikkat.Geriye kalanlar 1 kere değiştimi bir daha sorun çıkarmayacak kısımlar.C kasa Corsa'larda muhtemel en büyük sıkıntılar Easytronic şanzıman ile direksiyon kutusu.Geriye kalan teferruat.Fiyat ise makul sanki..

Saygılar...

Araç düz vites. Servis Direksiyon kutusunda çok az boşluk olduğunu söyledi. Lastikler+Bakım dahil toplam 1200 lira gibi bir masraf olduğunu söyledi. Bana da fiyat makul geldi. Hatta servise 16000 tl dedim. Kaçırma sakın dedi.

Yok mu tavsiyesiolan arkadaşlar? Bugün yarın bitecek bu iş...

usta sen bılırsınde benzınlı araba bana ters gelıyor... helekı corsada onun benzını ılemı ugrascaksın.. en ıyısı dızel aracıı ucuza aldım dersın benzın parası belını buker sonra... 1200 lıra masraf yapcagına uzerıne 2000 lıra koy bence dızel al... 1200 lıra az para degıl yanı...

1200 liranın 500 lirası lastik. Kalır 700 lira. Bence hamgi arabayı alırsan al masraf yapmadan binemezsin. Benzin tüketimi konusunda fazla bilgim yok. Kullanan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim...

km ye göre fiyat iyi.
şehit içi 100 km de 7-8 litre yakarsın

2004 corsa c lerin en sıkıcı kronik sorunu direksiyon kutusudur, ona çok dikkat et derim.Ufak tefek masraf illa çıkacakatır, mevcut masrafa makul diyorsan hiç sorun yok.
Tüketim değerlerini yukarıda arkadaşlar yazmış, fiyatı bence normal seviyede.Şimdiden Hayırlı Olsun :good:

Arkadaşlar aldım sonunda arabayı. Fiyat 15350 tl. Bakımlarına geldi sıra bakalım.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız binin...

Geri