2004 Elegance Aldım Fikirleriniz

gurkankurtay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar iyi günler.Bugün İzmir Eren Otomotivden 2004 Vectra Elegance için kapora verdim.Araç orjünal 49500 km'de.(Km kesinlikle orjinal dediler.)İstediğim yere göstereceğim ve eğer beğenmezsem kaporayı geri alabileceğimi söylediler.Ön kaputta ve ön çamurlukta çizikten dolayı boya var.Kazası yok.Sağ ayna düşmüş yenisi takılacak.Aracı 28,000 den peşin alacağım için 26,500 YTL ye kadar indirdim..Hangi servise götürmeliyim,yorumlarınız nelerdir?Araç sunroofludur.
Saygılarımla...

dsc00098ao8.jpg

dsc00099uh3.jpg

grnt000yb2.jpg

dsc00097uj5.jpg

Son düzenleme:
çok güzel araç hayırlı olsun ama performans ve yakıt yönnden braz sıkıntılı bi araç o kadar.kullanıcılar daha ii yorum yapabilirler...

gayet iyi görünüyor temiz ve diri.bence iyi yapmışsınız.tercihiniz güzel.elegance yani full almakla çok daha iyi etmişsiniz.içinin bej olamsıda ayrı bi güzel.fiyatta normal.ama arabayı güvendiğiniz bir yere en ufak detayına kadar baktırın derim

Bence opel kendi servisine götürün direk 70 ytl olması lazım 70 nokta kontrolü yapıyorlar. Ben de arabayı yeni alırken aynı şeyi yapmıştım. Nesi var nesi yok herşeyi söylüyorlar.Eğerki faturası servis geçmişi varsa daha iyi olur... İnşallah sorun yoktur. Şimdiden hayırlı olsun...

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Hayırlı olsun çok güzel seçim yol tutuşu rahatlığı son derece mükemmel bir otomobil 2004 yılından beri kullanıyorum 2006 yılında makyajlı modele geçtim çok uzun yol yaptım hiç üzmedi beni üzdüğü tek nokta fazla tüketim değerleri:)

Son düzenleme:
araç çok güzel gibi.. hayırlısı olsun

Çok teşekkür ediyorum.Nasip olursa perşembe veya cuma evimin önünde olacak.:)

hayırlı olsun abi güle güle kullan güzel seçim yapmışsın :good:

hayırlı olsun çok güzel araba. allah kaza bela vermesin

Geri