2004 Corsa CDTİ 0-100km hızlanması nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan estello
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
biz chiplediğimiz 1.3 lerle 10.5 lerde çıkıyoruz..Orj. nin 12 de çıkması imkansız..çipli 1.7 ler 9 saniyede çıkıyor..

tam duzluk degildi ama biraz yokus asagı idi.

Standart 1.3 cdti 13 saniyenin altında düz yolda 0-100 e çıkması imkansız diye düşünüyorum ..

kendiniz nasıl ölçüyosunuz arkadaşlar 0-100ü bana da söyleyin ya..

kendiniz nasıl ölçüyosunuz arkadaşlar 0-100ü bana da söyleyin ya..

Hemen aktarayım

Malzemeler: düz bir yol, kronometre, otomobil.

Otomobile binilip motor çalıştırıldıktan sonra aracın maximum beygir gücünü verdiği devire çıkartılır el kronometrede beklenir araç o devirde kaldırıldığı anda krnometreye basılır gerekli vites değişimleri yapılır araç 100 km ye geldiğinde (tahminen 3. viteste) kronometre durdurulur. Buyrun size sonuç.

corsalarda 0-100 cooook uzun .....bitmek bilmez 100 km yi tako da görmek.:)
12.5-15 sn arasında değişiyor(motora göre)

bende fiesta zetec S vardı. AHHH asfalt canavarı
ne 2000 motor arabalar sildim piyasadan onunla ah ah..:cry:

Hemen aktarayım

Malzemeler: düz bir yol, kronometre, otomobil.

Otomobile binilip motor çalıştırıldıktan sonra aracın maximum beygir gücünü verdiği devire çıkartılır el kronometrede beklenir araç o devirde kaldırıldığı anda krnometreye basılır gerekli vites değişimleri yapılır araç 100 km ye geldiğinde (tahminen 3. viteste) kronometre durdurulur. Buyrun size sonuç.
hem ideal vites değişimini ayarlarken hem de kronometreyi tutması falan zor gibi sanki..
neyse bi ara denemek lazım demekki :D

hem ideal vites değişimini ayarlarken hem de kronometreyi tutması falan zor gibi sanki..
neyse bi ara denemek lazım demekki :D

yanımda bir arkadaşımla beraber deneme yaptım. zaten videoya kaydetti arkadaş. sonra videoyu bilgisayara attıp kronometre ile ölçtük. yada video zamanı ile. bu kadarr :D

arabada 2 kişi varken en az 0.8 saniye kaybedersin..

arabada 2 kişi varken en az 0.8 saniye kaybedersin..

0.8 saniye mi. of çok yüksek bir rakam. ben iki kişi 12.6 saniye yaptım o zaman 11.8 saniye mi yapıcam 1.3cdti 75 beygir ile? gerçi benim arkadaş 10 kilo etmez. o kural benim durumumda geçerli değil :D

Geri