2004 Astra Elegance Veeee....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ENENDURO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ENENDURO

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese selamlar....Benim sorunum,arabamın 30000 bakımından sonra başladı.Yetkili serviste yaptırmadım ve şimdi servis işaretli lambam yanıyor. Onu sıfırladıklarını söylediler ama bir türlü sönmüyor...Bi süre sonra tekrar yanıyor.Zaman zaman da bilgisayarda, SOĞUTMA SUYU SEVİYESİ yazısı çıkıyor ama su seviyesi gayet iyi....Neden yanar bu lamba ? Neden sönmez ? Teşekkürler....Saygılar !

program yapılacak tech2 ile servise gitt halletsinler

tansu ustam ın dedigi gibi programlama lazım
bel ki de CIM MODULU denilen bir parcadan kaynaklanıyordur
arıza tech2 ile hemen cıkıyor ortaya
dogru servise...

Herkese selamlar....Benim sorunum,arabamın 30000 bakımından sonra başladı.Yetkili serviste yaptırmadım ve şimdi servis işaretli lambam yanıyor. Onu sıfırladıklarını söylediler ama bir türlü sönmüyor...Bi süre sonra tekrar yanıyor.Zaman zaman da bilgisayarda, SOĞUTMA SUYU SEVİYESİ yazısı çıkıyor ama su seviyesi gayet iyi....Neden yanar bu lamba ? Neden sönmez ? Teşekkürler....Saygılar !

Soğutma suyu seviyesi toplanma kabının içindeki sıvının seviyesinin azalmasıyla oluyor, ben de de hafifce azalmıştı , normal sürüşte bir sorun olmazken yokuş yukarı aracı zorlayınca sıvı eğimi de değişitiğinden o uyarıyı alıyordum. Sıvı seviyesini tamamladıktan sonra kesildi. Ama suyun seviyesini kontrol etmek lazım tekrar azalıyorsa devri daim pompasını ve soğutma hortumlarını radyatörü kontrol etmek gerekir. Radyatörde bazen ufak çatlak oluşabiliyor, oradan hafif hafif sıvı sızıyor.

soğutma suyunun seviye sensörü arızalı olabilir.

Teşekkür ederim yardımlarınıza...Ancak araba iki defa bilgisayara bağlandı ve orada bir hata vermiyor. Tech2 ayrı bir bilgisayar değil sanırım...Hatta,kilometre sıfırlama butonuna 15 saniye basma ve sıfırlama bile defalarca yapıldı ve sorun çözülemedi....Sanırım yetkili servis yolu göründü ! Özel servise gitmekle hata mı yaptım ki ?

Teşekkür ederim yardımlarınıza...Ancak araba iki defa bilgisayara bağlandı ve orada bir hata vermiyor. Tech2 ayrı bir bilgisayar değil sanırım...Hatta,kilometre sıfırlama butonuna 15 saniye basma ve sıfırlama bile defalarca yapıldı ve sorun çözülemedi....Sanırım yetkili servis yolu göründü ! Özel servise gitmekle hata mı yaptım ki ?
yoo nıye hata yapasınki. sanırım tech2 cıhazı yok onlarda onun ıcın program yapamadılar

Geri