2004 1.3 cdti corsa otomotik vites kalkışda stop ediyor lütfen yardım edin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canarpa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

canarpa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
iyi günler öncelikle böle bi site bulduğum için mutluyum 2004 model 1.3 dizel corsam var ve arabayı marşa basıp bi süre kullandıkdan sonra devirsiz kalkarken stop ediyor ve arabam otomotik vites kalkışda gaza basarken gösterge saatindeki ledlerde ışık şiddeti azalıyor voltaj düşmesi oluyor bazende bundan dolayı stop ediyor fan açıkken de ledler güçsüz yanıyor şarj dinomosu egere valfı krumu vs dediler ama herkes bişey dediği için arabanın neresini söktürceğimi şaşırdım böle bi deneyimi olan varsa sölesin servise götürdüm hatayı göremiyoruz hatayı beyin hemen düzeltiyor dedi bu sorunu yaşayan varsa buraya bi yazsın acıkcası bi kavşakda vs. yerde stop ederde biride patlatırsa diye korkuyorum

Son düzenleme:
öncelikle aracın orjinal aküsüyse değiştir akü ömrünü doldurmuştur.aracını sadece 1 servise göster .yoksa her kafadan bir ses çıkar .

eskişehir de tek servis var zaten onlara gösteriyorum hata kodu yok diyorlar adamlarda doğru düzgün usta yok sanırım anlamıyorlar dediğinizi yapıcam bana ulaşabilceğim bi telefonnuz varsa verebilir misiniz size daha detaylı sorunu anlatabilirim?

birde aklıma gelmişken ışıklarda beklerken rolanti de değişme oluyor devir saati artıyor azalıyor artarken motor titreşimi artıyor hissediyorum sonra gene düşüyor otomotikdeyken

ve akü değişirken code istememesi için başka bir aküyü bağlasam olur mu çünkü kodu bilmiyorum

Son düzenleme:
Akü nü degistir mahmut kardesini dinle...

akü değişti hala yapıyor devir saati artıp iniyor kelebekden olabilir mi? yada şalterden

o zaman agr alcak basinc hotumlarina bak hava emiyormu diye, arti basinc pompasinin mazot girislerine bak hortumlari gevsekmi diye

Geri