2003 vectra pıyasası hakkında yardımm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kurtm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben bugün aldım vectra c 2004 model, değişen yok iki parça boya var, şimşek gri comfort 22000 tl. Daha önceden c kasaların çekişinin zayıf olduğunu birçok kez duymuştum ama bugün gördüm ki bunlar tamamen uydurma imiş. Bence çekişi mükemmel.

hayırlı olsun hakan bey,dedıgınıze gore temız bır arabaa.Allah kaza bela vermesınn.
benım ıcın 3 5 parca boyalı olması sorun değil.onun ıcın 20000 21000 gıbı bı rakama bulmak zor değil gibi..lpg olmasa da olur.cunku baktıgım galerılerde 22 23 bıne 3 4 parca boyalı arabalar mevcut.onun ıcın kışa doğru fıyatların dusenecgını dusunuyorum.

Zaman kısıtlı olmayacak başda iyi araba arıyorsan acele etmeyeceksin muhakkak denk gelir. Geçen ay 2005 Editionu 23.500 e aldım.Tüpsüz 2003-2004 Vectra c Comford 21.000 bulunabilir

tamer bey dedıklerınızde haklısınız,araba almak ıcın acele etmeyeceksın.uygun fıyata da bulunabılıyor sızın aldıgınız arac gıbı.

sana daha önce söylediğim gibi, kmsi bakımları, vuruğu kırığına dikkat bir kaç parça boyası olmuş önemli deil, temiz araç kendini belli eder.

bencede acele etmemek gerek. denk gelir mutlaka 21.000 tl ye bulunabilir. boya mutlaka olacaktır. önemli olan mekanik aksamı.

Geri