2003 opel corsa c direksiyon eps arızası

berse_01

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrb arkadaşlar bende 2003 corsa c enjoy araç var direksiyon sağa dönerken hafif ağırlaşmaya başladı sola çevirdiğimde bir şey yok zaman zaman sağ ve sola çevirincede sertleşiyor sorun nedir çözümü nedir

......

kontağı kapa anahtarı cıkar tak çalıştır düzeliyosa bu şekilde ben 1 yıldır kullanıyorum daha da kullanırım sanırım

Konuyu hortlatacağım ama aynı sorun bende de var. Eps tork sensöründen olabilirmi. Yada bu epsnin ayarı falan varmıdır.

Ne çektik bu Corsa/Combo C kasanın direksiyonlarından be arkadaş.
Sırf bu direksiyon arızası çıkardığı için satışı düşük diyorlar bu araçlar için yahu. Özellikle direksiyon kutusu...

elektronık servo motorsa acı sensoruyle alakalıdır tamır ettırın ıyı bı ustaya ilerde direksıyon kıtlemesı gıbı sorunlar yasarsınız

Doğru. Tamir etmek yada ettirmek istiyorum. Ama inanın opelden anlayan bir usta bulamıyorum. Çıldırmak üzereyim. Bütün oto tamircilerine levyeyle dalasım geliyor. Adamlarda arızayı bulma mantığı yok ya. Direksyon kutusunu değiştiririz diyor. Yeni değiştirdim. 6 Ay oldu yeni derken. Adamlar hidroliği kontrol et diyor. Servo var diyorum, Castrol koy diyor o derece... :)

Geri