2003 opel astra njoy sahibi olanlar

2004 n-joy modellerinin bazılarında ek olarak elektronik klima cruise kontrol yağmur sensörü ve sunruff war

ewet biz sıfır alırken bunlar vardı opsiyon listesinde o yüzden bazı njoylarda var.cruise control de Xenon paketle birlikte satılıyordu ayrıca bide yan hava yastıkları vardı opsiyon listesinde

ewet biz sıfır alırken bunlar vardı opsiyon listesinde o yüzden bazı njoylarda var.cruise control de Xenon paketle birlikte satılıyordu ayrıca bide yan hava yastıkları vardı opsiyon listesinde
perde hava yastığı bile oluyo bu gün geldi bitane satılıktı 55000 km sıfır gibi 21 istiyo

yani parayı weren düdüğü çalıyo:D

elektirikli kumanda düğmesi sürücü kapısında zaten görmüşsünüzdür ısıtmasıda klimanın düğmesinin yanındaki arka cam rezistansını çalıştıran düğme ile çalışıyor
saolsın teşekkürler

perde hava yastığı bile oluyo bu gün geldi bitane satılıktı 55000 km sıfır gibi 21 istiyo
model renk?

merhaba n joy severler iyiki konuyu açmışım merak edenler yardım alıyor
yardım eden arkadaşlara teşekkürler. en son seviste bakım yaptıran arkadaşlar varsa 15000 bakım ne kadar tutuyor.söylerlerse sevinirim.

bu arada yiğit manisanın neresinden?

merhaba n joy severler iyiki konuyu açmışım merak edenler yardım alıyor
yardım eden arkadaşlara teşekkürler. en son seviste bakım yaptıran arkadaşlar varsa 15000 bakım ne kadar tutuyor.söylerlerse sevinirim.
15000 bakımı 150 lira tutar özel serviste tabi

hava+yakıt+yağ+polen flitresi + yağ+işçilik 120 ytl dediler özel serviste opel servisini aradım 15000 bakım ne kadar dedim 200-260 arası dediler fark çok geldi bana neden acaba?

Son düzenleme:
Geri