2003 opel astra njoy sahibi olanlar

24.06.2003 çikiş Tarihli Belkide ondandır.

Son düzenleme:
yol bilgisayarı yok
ABS
Klima
yolcu ve sürücü hava yastığı
ön arka sis farları
siyah zemin ön arka farlar
cdr500 cd çalar
elektrikli ısıtmalı yan aynalar
kapı kolları ve çıta boyalı
direksiyondan kumanda
4 cam önden kumandalı
spor görünüm göstergeler
içten kapı kolları nıkelaj
torpida 2 gözlü vb.

yol bilgisayarı yok
ABS
Klima
ön arka sis farları
siyah zemin ön arka farlar
cdr500 cd çalar
kapı kolları ve çıta boyalı
direksiyondan kumanda
4 cam önden kumandalı
spor görünüm göstergeler
içten kapı kolları nıkelaj
torpida 2 gözlü vb.

aynen kardeşim dediklerin dogru benım arabamda 2003 njoy 06.06.2003 çıkışlı ve sinir bozucu malesef ama yol bilgisayarı yok varmı böle bişey ya:) bizim kaderimiz 2003 lu olmak:)

benim bu araçlarda en çok üzüldüklerimden biri dış krom aksesuarların bagaj çıtası ve benzin kapağı ile sınırlı olması :( keşke kapı çıtaları da krom olsa.

benim bu araçlarda en çok üzüldüklerimden biri dış krom aksesuarların bagaj çıtası ve benzin kapağı ile sınırlı olması :( keşke kapı çıtaları da krom olsa.

yalnız krom olarak sadece ön ızgaranın bir kısmı göstergelerin çerçevesi vede vites topuzunda bi halka var başka bişey yok bide unutmadan kapı kolları krom işte diğer astralardaki gibi

benim ön ızgaranın alt yarım çerçevesi krom, plakalıkları da nikelajlı taktırdım. konsolda aluminyum gri kaplama var, vites topuzu da gri. gösterge çerçeveleri krom olsa güzel olurdu ama asıl kapı çıtaları krom olsun isterdim.

benim ön ızgaranın alt yarım çerçevesi krom, plakalıkları da nikelajlı taktırdım. konsolda aluminyum gri kaplama var, vites topuzu da gri. gösterge çerçeveleri krom olsa güzel olurdu ama asıl kapı çıtaları krom olsun isterdim.

koyu renk arabada çok güzel duruyo krom kaplama özellikle camların etrafında vede yan kapı çıtalarında ama maalesef yok sonradan da yaptırınca hoş durmuyo

ben yazayım
2003 lerin hiçbirinde yolbilgisayarı yok yanılmıyorsam
ABS
Klima
ön arka sis farları
siyah zemin ön arka farlar (Njoy a has)
cdr500 cd çalar

bu kadar herhalde pek fazla bişey yok

bu elektrikli ısıtmalı yan aynaları nasıl çalıştırıcaz ben de de 2004 war njoy war warmıdır bu özellik?

bu elektrikli ısıtmalı yan aynaları nasıl çalıştırıcaz ben de de 2004 war njoy war warmıdır bu özellik?

elektirikli kumanda düğmesi sürücü kapısında zaten görmüşsünüzdür ısıtmasıda klimanın düğmesinin yanındaki arka cam rezistansını çalıştıran düğme ile çalışıyor

2004 n-joy modellerinin bazılarında ek olarak elektronik klima cruise kontrol yağmur sensörü ve sunruff war

Geri