2003 Omega 2.6 Triger

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ok1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ok1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracimin trigerini degistiricem komple fakat herkez cok farkli fiyatlar veriyor . Triger setinin fiyati ortalama heryerde ayni fakat kimi 70 lira iscilik istiyor kimi 150 kimi 250 diyor iscilige . Ne yapacagimi bilemedim

bana kalırsa ücretten çok işçiliğine güvendiğiniz bir ustaya veya servise gitmeniz..ne yazıkkı v motordan anlayan usta çok az ama anladığım kadarı ile ankaradasınız mutlaka iyi bir servis veya usta vardır. 100-200 tl den kaçayım derken aracı fazla kurcalatmayın..

Ucretten kacmayi bende pek dusunmuyorum zaten buyuk ihtimal en pahali olana yaptiricam cunki bir arkadasim onermisti zaten arada tanidikta var en azindan titiz davranrlar diye dusunuyorum . Birde zor bir is gercekten bunlarin teigerini degistirmek o yuzden iscilige verilen parayi esirgemeyi dusunmuyorum :)

ben en az 200 TL işçilik fiyatı veriyorum. ve de ben çalışırken araç sahibinin içi ferah bir şekilde izlemesi Paha biçilmez.
V6 motordan anlayan çok fazla opelci bulmazsınız 70 lliraya 100 liraya sökecek usta daha önce sökmemiştir yada detayını bilmiyor üstünkörü yapıyordur. yaklaşık bir günümü alır triger değişimi benim ama heryerini kontrol eder detaylı yaparım...
bu sebeple kaliteli biyerde yaptırın bence...

Geri