2002 vectra dtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan frkyasar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

frkyasar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arakdslar 139000de 2002 model vectra buldum comfort modeli.ama dizel hakkında hiç bir bilgim yok sizce opelin dizelleri nasıl binirlimi çok masraf açmasın başımıza.yardımcı olursanız sevinirim..

Vectra C 2.2 lt' lik modelden bahsediyorsun sanırım, opelin eski tip dizel motorları genelde tutulmaz biraz problemli,fazla gürültülü ve ağır diye biliyorum tabi birde vergi yükü daha fazla olacaktır. bulduğun arabanın fiyatı ne kadar bilmiyorum ama bence o rakamlara 1997-2005 arası çıkan bir Passat 1.9 TDI daha iyi bir seçim olur en azından ikinci elde uğraştırmaz.

ben 2,0 dt kullanıcısıyım oldukça memnunum ve çok düşük yakıtı var

ben vectranın 2002 uretımının olmadıgını bılıyorum

vectra dti hemde 140.000 de son sahibi olursun bence alma

arakdslar 139000de 2002 model vectra buldum comfort modeli.ama dizel hakkında hiç bir bilgim yok sizce opelin dizelleri nasıl binirlimi çok masraf açmasın başımıza.yardımcı olursanız sevinirim..

kardeşim eğer o araba gerçekten 140000 km deyse al derim şehir içinde 0.20 kr
şehirlerarası 0.12 kr kadar iniyor yakıtı bu arabanın tek kusuru sesli çalışması ama pejo 407 ler gibi içerdende aynı sesi duymuyorsun sadece dışarda ve vectra c lerde aynı şekilde sesli çalışıyor bunun yanında e tabi birde yani 1.3 1.4 motor değil 2.0 yani bırakta biraz ses çıkarsın dimi yavv:D

ustam servislere gidersen opelin en sorunlu motorunun 2.0 ve 2.2 dti olduğunu bilirsin normal dizel olsa 140.000 bişe değil

benim arabamda 2.0 dtı ama opelin klasik arızaları haricinde bir motor arızası çıkarmadı bana çok şükür 2 senedir kullanıyorum

ustam servislere gidersen opelin en sorunlu motorunun 2.0 ve 2.2 dti olduğunu bilirsin normal dizel olsa 140.000 bişe değil
hangı opelın motorunda sorun yokkı egr valfı oksıjen sensoru rolantı sensöru debı metre ateşleme bobını radyatör daha sayamıyorum artık :D:D
20 tdi tavsıye ederım gıderken benzlı gıbı ben hıc ses duymadım rolantıde duruken normal yenı nesıll dızeller bıle seslı calısıyor ;)

Geri