2002 Astra - çeşitli sorular

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan renkli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sizin gaz teli telli olanlardan mı peki nasıl oldu.

200TL dediğine göre Z motordur. 200 e x motor imkansız.
Başlıkta da 2002 diyor 2002 Elegance dir sanırım. Z16XE.. motordur

Silecek suyu orası kitap şeklinde olani...
Şanzıman yağına aracın altından bakılıyor..

Yok canım, silecek suyunu biliyorum. O değil.

Benim dediğim, Motor yağı çubuğunun hemen yanında. (Aracım otomatik vites)

200TL dediğine göre Z motordur. 200 e x motor imkansız.
Başlıkta da 2002 diyor 2002 Elegance dir sanırım. Z16XE.. motordur

Evet 2002 Elegance. Z16XE... motor...

Merhaba,

Sesi kısmaya çalıştığımda sonuna kadar açılıveriyor kontrolsüz olarak. İşin içinden çıkamadım. Benzer problem yaşayıp, çözen veya fikri olan var mı acaba?

Teşekkürler...

Teyp Kapalıyken Ses acma-kapamı tusuna saga dogru 10-15 tur döndurun sonra sola dogru 10-15 tur dondurun bır surelıgıne duzelır

Teyp Kapalıyken Ses acma-kapamı tusuna saga dogru 10-15 tur döndurun sonra sola dogru 10-15 tur dondurun bır surelıgıne duzelır

Denedim, eskisine göre daha iyi durumda artık. Ama yine de zaman zaman aynı sorun oluyor...

Teşekkürler.

Ben de sizin gibi izmir'deyim.

Nerede (Iscilik), nasil (parcalari) hallettiniz?

Acaba benim araca da olur mu?

Z16XE motor 2001 ASTRA G HB Edition O.V. Benzinli..

Dün aracıma hız sabitleyici taktırdım arkadaşlar... İşçilik dahil 200TL'ye mal oldu... Kısacık deneme fırsatım oldu ama bence süper oldu.

Renkli kardes,

Astra Otomatik v. aracda yag kontrol cubugunun yanindaki O. sanziman yagi kontrol cubugu olup herzaman cikarip kontrol edebilirsiniz.

Gercek seviyeyi anlamak icin aracinizin 3-5 dk calismasi sonrasi kontagi kapatarak kontrol edilmesi uygunmus.

Renkli kardes,

Astra Otomatik v. aracda yag kontrol cubugunun yanindaki O. sanziman yagi kontrol cubugu olup herzaman cikarip kontrol edebilirsiniz.

Gercek seviyeyi anlamak icin aracinizin 3-5 dk calismasi sonrasi kontagi kapatarak kontrol edilmesi uygunmus.

Bilgi için teşekkürler... PM'nize de cevap yazdım...

Geri