2001 vectra lastik sökme

sorbetroyal

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arabanın lastiği indi. sökmeye çalışıyorum. bijonları söktüm. ama lastik gelmiyor. gizli birşeyler mi var acaba

janttaki kilidide söktün mü? onun için bir anahtarın vardır araba ile verilern eğer o yoksa ince uçlu pense ile sökebilirsin.

janttaki kilidide söktün mü? onun için bir anahtarın vardır araba ile verilern eğer o yoksa ince uçlu pense ile sökebilirsin.
arkadaş yukarıda bijonları söktüm demiş zaten.yani o kapağı açmış...ama sorun şuki uzun süredir açılmadıysa baya bi zorçıkıyo..lastiğin altına ve üstüne çapraz birka. kez ayağınla vurursan açılıyo..bizzat deneyerek gördüm :)

lastıge ayagınla capraz sekılde vuracaksın cıkmazsa bı tokoz alacaksın takozu tekerın ıc tarafa koyup takoza cekıcle vuracaksın

Niye söküyosun ki.?
Şu lastik tamir köpüklerinden al sık içine.
nerde delik varsa kapanır. şişir kulan.

Lastiği söküp yama yaptrmak filan daha pahalı.

Benim sag ön sürekli 25 bara düşüyodu carrefourdan 10 ytl ye aldım sıktım içine taş gibi oldu.

Bence özellikle simit LPG tankı kullanan ve bagajında stepne taşımayan arkadaşların bagajında mutlaka olmalı. Hem patlağı onarıyor hemde 40 bar a kadar lastii şişirebiliyor.

Niye söküyosun ki.?
Şu lastik tamir köpüklerinden al sık içine.
nerde delik varsa kapanır. şişir kulan.

Lastiği söküp yama yaptrmak filan daha pahalı.

Benim sag ön sürekli 25 bara düşüyodu carrefourdan 10 ytl ye aldım sıktım içine taş gibi oldu.

Bence özellikle simit LPG tankı kullanan ve bagajında stepne taşımayan arkadaşların bagajında mutlaka olmalı. Hem patlağı onarıyor hemde 40 bar a kadar lastii şişirebiliyor.
İyi fikir doğrusu ben de alayım ondan tam adı nedir?

Adının bilmiyorum kutu arabada. ama büyük marketlerde araba reyonlarında var.
siprey kutu şeklinde ve kafasında 15cm şeffaf boru ve ucunda sibop başlığı var hemen farkedersşn zaten. Ben diğer saglam lastiklerin de içine sıktım. Yolda lastik patlasa bile lastiğin içindeki köpük hemen kapatacak deliği ve siz lastiğin patladığını bile anlamayacaksınız. Güzel bi olay bence her araçta olmalı stepne den daha çok işe yarıyor.

macotasl9.jpg

Son düzenleme:
Geri