2001 vectra comfort,a deri döşeme ve koltuk ısıtması..

EthemBozkurt

Yönetici
Moderatör
06-Ankara
arkadaşlar 2001 vectra b comfort aracıma deri döşeme ve koltuk ısıtması yaptırmayı düşünüyorum, ankarada yaptırabileceğim bir yer varmı ?

ortalama kaça yapılır tahmini fiyat bilen varmı ?

çıkmacılardan cdx ve cd ısıtmalı deri döşeme takımı bulsam daha iyi olur fakat bulabilirmiyim acaba? benim döşemeleri verip üzerine fark versem en azından orjinal olur.

Bir sorum daha olacak, benim aracımda koltuk ısıtma sisteminin tesisatı varmı ? 2001 vectra 1.6 comfort koltuklarda hava yastığı olanlardan.
yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim.

valla zevk meselesi ama bence deri koltuk ve ısıtma yaptırma bence,bak benim koltuklar kılıfları kumaş gayet rahat-deri koltuk yırtılma riski bi yandan,pahalılığı bi yandan..yazın sıcaktan kışın soğuktan oturamazsın

arabanın yarı fiyatı masraf çıkarır.

bende arabanı sat istediğin özellikte bi araba al daha ucuza bitirirsin

yorumlarınız için teşekkür ederim. şimdilik deriden vazgeçtim fakat koltuk ısıtma olayını yaptıracam. ön iki koltuk ortalama 100 ytl diyorlar.

istanbulda art car var bende yaptırmayı düşünüyordum ama arabayı satacağım için vazgeçtim.850 YTL alman suni derisi.

evet artcar bende görüsmüstüm alman suni deri yada gercek deri bence kaliteli iscilikleri var orayi arayip isteklerini anlat yardimci olurlar saniyorum.....

Geri