2001 elegance yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cego5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cego5

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrb arkadaşlar yeni 2001 elegance aldm torpitonun üst kısmında boşluk var bi kaç arkadaş orda bagaj cd si oluyo falan dedi ama beni pek tatmin etmedi benim ki boş...acaba bilen arkadaşlar varsa orda ne olduğunu söyleyebilirmi...kusura bakmayın arabanında biraz acemisiyim kullanan arkadaşlardan varsa biraz bilgi alsam sanırım arabamı daha iyi tanımış olacağım ...şimdiden teşekürler

hayırlı olsun. teybinizin şöyle olması lazım:

ccr600.jpg

torpidonuzun da şöyle:

bild-10152.JPG

eğer böyle değilse arabayı aldığınız elemaan iyi bir paraya bunları satmış yerine uydurma bişey koymuş ve arabanıza elegance denilmesinin sebeplerinden birini ortadan kaldırmıştır.

bunlar satılık ilanları bölümünde var uygun fiyatlarla ikinci el sitelerinden de bulabilirsiniz. servisten de alabilirsiniz ama tavsiye etmem

teşekürle...torpido kısmı boş sanırım üçkağıda geldik..

çokta üzülme bence zaten pek kullanışlı değil kim bu zamanda orjinal cd ye 15lr verirki? orjinalden başkası çalmıyo bendede var kullanmıyorum onun yerine teybe aux çıkışı yaptım oradan mp3 player yada cep tel.bağlayarak mp3 dinliyorum neredeyse cd ye yakın temiz bir ses çıkıyo tavsiye ederim.

sıkıntı arabanın orjinalliğinin bozulmuş olmasıı...zaten bende mp3 player kullanmayı düşünüyorum...birde bi şey soracağım elegance cd modelinin üstümüdür

sıkıntı arabanın orjinalliğinin bozulmuş olmasıı...zaten bende mp3 player kullanmayı düşünüyorum...birde bi şey soracağım elegance cd modelinin üstümüdür
üstüdür.

teşekürler... arkadaşın bi tanesi biraz fazla para verdiğinden olacak sanırım cd nin daha üst model olduğunu ısrarla savunduda kafam karıştı..

elegance sanırım airbag sayısı maun orta konsol 4lü cd değiştirici varsa sunroof bakımnıdan süstündür. Bildiğim kadarıyla bazı elegancelarda yolbilgisayarı yok. bu bakımdan da cd üsütündür. bu üstünlük de pek kapatılır gibi bir şey değildir.

Arkadaşım Elegance- Cd modelinin üstü değildir. 2000 yılına kadar Astra'nın en üst modeli Cd idi. Ama 2001 yılında CD astranın yerine Elegance geldi. Yani Elegance CD nin veliahtıdır. CD lerde yolbilgisayarı var, Elegance da ise yol bilgisayarı yok onun yerine 4'lü cd changer vardır.
İyi gecelerrr

En iyisi Edition hem yol bilg. hem cd çalar hem de sunroof var.

Cd changer için uzulmeyin benim de bir önceki aracım 01' elegance idi kaset adaptörü kullanıyordum 2-3 kere changeri kullanmışımdır.

Geri