2001 Corsa double teyp ve direksiyon kumandası sorunsalı

Redrobin

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Katılım
28 Eyl 2020
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Puanları
1
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba. 2001 model Corsa aracımda mevcut cd30mp3 teybin yerine navigold ds619s marka/model duble din teyp taktırdım. Satıcının destekler demesine rağmen montajı yapacak ustalar direnç ya da dönüştürücü modül olmadan direksiyon kumandasının kullanılamayacağını söylediler. Teyp te öğrenme modu mevcut. Key 1 ve key 2 girişleri de var.

1. Soru: Doğrudan baglantı ile dedikleri gibi bu direksiyon kumandası kullanılamaz mı?

2. Soru: Linkteki Dönüştürücü modül bu işlem için uygun mudur?

3. Soru: Bu modüllerin aküden doğrudan çektiğini duymuştum. Aküye bir zararı var mıdır?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
 

mifsad

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
1 Ocak 2019
Mesajlar
16
Tepki puanı
2
Puanları
3
Yaş
33
Siteyi ziyaret et
Sanırım destekler demesinin nedeni direksiyon kumandası için giriş bulundurması yanlışım varsa düzeltsinler.eğer arkasında ki giriş w/r girişi ise yani kulaklık girişi gibi bir soket varsa tavsiye edebileceğim izmirden biri var dönüştürücü yapan.bendeki sony teyp için yaptırdım.Ayrıca modüle aküden çekilmiyor teybe gelen + ve şase den alınıyor yaptırdığım kişi sağolsun kabloların herbirine isim vermiş ve bağlantı dökümanı gönderdi kendim bağladım problem yaşamadım.
 

Redrobin

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Katılım
28 Eyl 2020
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Puanları
1
Siteyi ziyaret et
Ben bu konu başlığı altında, benimle aynı sorunu yaşayanlara rehber olması açısından ustayım diye geçinen elektronikçilere para kaptırmasınlar diye yardımcı olmak istiyorum. Arkadaşlar, direksiyon kumanda panelinden gelen kırmızı çizgili koyu mavi kablo ile double teybin key1 kablosunu birbirine bağlayıp, teypten tuşları tanımlayarak işlemi tamamlıyorsunuz arkadaşlar. Hepsi bu kadar. Yeniden hat çekicez, aparat lazım diyen aç gözlü eyyamcılara para kaptırmayın...
 
Üst