öncelikle geçmiş olsun. aynı durum benim başıma geldi sol far yanmıyo idi elektrikçiye gittim beyin bozulmuş dedi servisden beyin alman lazım dedi veya ankarada çıkma bak dedi. servise gittim 450 tl gibi fiyat vermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. bende almadı sanayide çok iyi bir usta var elektrikçi adama durumu anlattık ben bunu tamir ederim dedi çok sevindim ne kadara yaparsın dedim 100 tl ye anlaştık yarın arabayı bırakırım dedim. tam ayrılırken kabutu kaldırdı beynin orda bişeyler yaptı yarın getir bu beyin arızalanmış dedi birazcık uğraştı biraz ilerledim far yanmaya başladı ve halada yanıyoo 
artı bu cdx lere normal far takınca merceksiz xenon muayeneden yine geçmiyo diye biliyorum. iyi bir elektrikçi bulursanız yaptırabilirisiniz o kadar paraya yazık bizim 450-500 gibi fiyat vermişlerdi yanılmıyorsam

artı bu cdx lere normal far takınca merceksiz xenon muayeneden yine geçmiyo diye biliyorum. iyi bir elektrikçi bulursanız yaptırabilirisiniz o kadar paraya yazık bizim 450-500 gibi fiyat vermişlerdi yanılmıyorsam