konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum arkadaşlar 2.0 cdx vectramı henüz bu hafta aldım.aldıktan bir saat sonra sol xenon yanmamaya başladı.götürdüm elektrikçiye beyin arızalı olduğunu tamiri olmadığını falan söyledi aracımın muayenesi olmadığı için ivedi bir şekilde yeni balast taktık.zannedersem far yükseklik ayarlama motoru çalışmıyor.bugün tuvturk istasyonuna gittiğim zaman 'Gaz deşarjlı far(xenon): Far yükseklik ayarlayıcısı çalışmıyor' Ağır Kusurlu diyip geçirmediler aracı muayeneden.üstüne yetmezmiş gibi orada çalışan çok bilmiş ukala arkadaş ampullerini değiştir olmuyorsa farı komple değiştir falan dedi.baya bir tartışma yaşadım.bana saçma geldi ne biliyim.bu far beyinleri tamiri oluyormu?olsa ne kadardır tahminen?servise sordum 950 tl fiyat verdi yazık günah o paraya.veya elinde çıkma olan arkadaşlar var ise yardımcı olabilirlerse sevinirim.birde muayenede aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa çözüm için neler yaptıklarını anlatabilirlermi?bana göre haksız kazanç dedikleri bu olsa gerek.