2001 astra kaloriferden sıcak hava gelmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alcin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ARKADASIM
petegı soktur kırec cozucu ıle ıslem yaptır
yuzde 90 acılır patlak catlak yoksa yenısınden saglam olur merak etme
am akurtarmazsa 100 120 ytl malolur.

bu konuyla ilgili bişey fark ettim. geçen gün yolda kalorifer düğmesini 3. ayara getirince arabadan sıcak hava geliyor ama şöfor tarafından yani şöforun ayak üstüne buz gibi bi hava geliyor. bu sebeble arabanın içi yine ısınmıyor. şaşırdım ne yapcamı yardımlarınızı bekliyorum.

ozaman senın yonlendırme dugmelerınde sorun var
bırını acınca dıger yandan dıs kapagı acıyor baktır derım

arkadaşlar bendede zafira var aracın kaloriferi çok geç ısınıyor hararet göstergesi 80 civarına gelince içeri sıcak hava geliyor fakat araç vitesteyken sıcaklık iyi vitesi boşa aldığımda içeri soğuk hava üflüyor ne yapmalıyım

2 ay önce benimkide aynıydı hararet 90 derecede ama soğuk üflüyor. meğer radyatör delinmiş su kalmamış arabada üstnede müşürde bozukmuş contayı yakmadan hallettim Allah'tan. Yaw bu arada benim arabada amma sorunluymuş yahu :D :D

bende de aynı sorun

Araç 1994 vectra 2.0 kılimalı...Motor gayeet güzel ısınıyoorr 90 bile geçiyoo herşey normal ama içeri ılık bir hava geliyoo hatta bazen buz gibi hava dahi geliyoor.Betekler tııkalı dediler.Ön göğüs tamamen sökülcek mi???

motordan içeri giren iki adet boruya kireç çözücü bastık fakat bir defa yaptık tam olarak kurtarmadı galiba bakalım bu hafta bir daha deniyelim ne olacak

Geri