2001 astra aldım ve bir kaç soru..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çünkü araca biniyorum ve motordan gelen hiç bi anormal bi durum yok gidişatı seriligi sessizligi mükemmel.Ama ışık canımı sıktı.

foruma hoşgeldin öncelikle araba da komple egzoz sistemi var mı ? eger varsa büyük ihtimalle o bakımdan dolayı motor ışıgı yakıyordur benim arabada da o ışık yanıyor cunku egzozdan dolayı

Bana kalsa sorun EGR çıkacaktır,kronik astra g sorunu ama önemsiz ışığı söndürürler sende yoluna devam edersin.

Bu gün yine eski sahibi ile konuştum serviste cihazla hallediyolar fakat yine cıkıyo dedi bana. Bu arda arkadaşlar bana bi servis önerirmisiniz hem cihaza baglatıp baktırabilecegim hemde tamirini yaptırabilecegim yarın izinliyim haletmek istiyorrum. istanbul g.o.paşaadayım.

kronik bi sorun bendede bazen yanip sönüyordu :)) hayırlı olsun

göksel ortalama şehir içinde ne kadar yakıyo şehir dışında ne kadar yakıyo seninki? benim normal gidişe göre
şehir dışında 176 kuruş falan yakıyo hız 110 140 larda (17'' jant var)
şehir içinde 220 ile 200 kuruş arası normal kullanımda hava filtresi vardı bu durumda şehir dışında söküyorum filtreyi şimdi tamemen söktüm görcez bakalım ne kadar yakıyo bide bu ortalamalar 1.85 liradan hesap ettim gazı atiker sıralı sistem var aracımda 1.6

tüpte zorlamama göre değişiyo 180 200 220 arası gerçi zam geldi şimdi 200 220 dir benzinde de 300 rahat yakıyoduhava şehirler arası 175 yakar heralde tam çeyrek depoya kayseri kırşehir git gel yaptım filtresi bende depoda 10 km fark ediyo 2 kere denedim 10 çıktı jant yok ama filtre eksoz ve ağırlık olarak bagajda tesisat var bendede atiker sıralı takılı

Geri