20000 Lira Bütçe İle Araba Almak

Haftasonu araba pazarına gittim.. En son Siena'lara baktık biraz hoşuma gitti.. Siena'nın hangi donanımlısını alınır, pahalı kronik sorunları var mıdır? Cevaplarınız için teşekkür ederim...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftasonu araba pazarına gittim.. En son Siena'lara baktık biraz hoşuma gitti.. Siena'nın hangi donanımlısını alınır, pahalı kronik sorunları var mıdır? Cevaplarınız için teşekkür ederim...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1.6hl bulabilirseniz olabilir ama siena keyf arabası nazik olmak lazım 7 ay kullandım 1.4 tek nokta enjeksiyonlu taksi çıkması 280000 kmde idi,birgün yolda kaldım oda lpg kaynaklıydı benzinde çalışmadığı için kaldım. Yakıtı lpg ile yazın klima açık 33,35 kuruş arasıydı,kullanımı çok rahat en azından Peugeot 206 dan daha rahat,elektrik sistemi biraz nazlı,adam gibi lpg yoksa lpg ci ile elektrikçi arasında dolaşmanız birçok araca göre daha yüksek, ama en büyük sorunu piyasası ölü olmasada zayıf.
Edit. Abs çift airbag v.s. Dolu bulabilirseniz tadından yenmez.
imla hataları için affola mobil gönderi

ön takımı nazlı arabaya girmeyin o zaman. albea lakabı albelanın önceki jenerasyonu siena. :)

Kazasiz belasiz kullanin 21 bine ben bunu alirdim 1.5 diesel bi tanidigimizin.
87dfd2efa251580037604a5cb90f571a.jpg

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun hocam .

Kazasiz belasiz kullanin 21 bine ben bunu alirdim 1.5 diesel bi tanidigimizin.
87dfd2efa251580037604a5cb90f571a.jpg

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim hocam.. Araç orijinal boyasız değişensiz olunca kaçırmayalım dedik.. Birde ikinci elde dizel tercih etmeye çekiniyorum açıkçası..

Güle gúle kullan.

Geri