2000 model Vectra müzik sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan izmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

izmo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
6 yıldır 2000 model Opel 1,6 Gl Vectra kullanıyorum,aldığım günden itibaren nasıl bir müzik sistemi kurabilirim diye araştırıyorum,arabanın orijinalliğini bozmadan orijinal bişey bulamadım bugüne kadar.Arabanın orijinali sadece radio ve kasetçalar,MP3 bağlanabilen kaset aldım,netice alamadım,FM bandında yayın yapan cihaz aldım,düzgün netice alamadım.Orijinal teybinide immobilizer den dolayı değiştirmek istemiyorum.Öyle kala kaldım. Bu konuda çözüm bulan varmıdır :o

teyp ile immobilizer'ın alakası yok aslında, değiştirebilirsiniz. Vectra teypleri değiştirmeye son derece uygun. Yeni model araçlarda teypler konsola entegre geldiği için çok daha zor, o yüzden şanslısınız.

Ön kapıların orjinal yerlerine de 3 yollu komponent sistemler monte edilebiliyor. 16-17cm woofer, 8-10cm mid ve 2-3cm tweeter (biraz kesip biçme ile)

Bildiğim kadarı ile herşey aracın teyibi ile bağlantılı,teyp değiştirildiğinde ayrıca alarm takılması gerektiğini hep söylüyorlar gittiğim yerlerde. Ayrıca teyip değiştirildiğinde üst taraftakıi kanal tarih hava ısısı da çalışmayabilir herhalde .

Triple info display de herhangi bir fark olmuyor, sadece normalde radyo bilgisi gösterirken yeni teyp ile göstermiyor.

GLS ile aynı sistem ise (ki öyledir) diğer hiçbir sistemin teyp ile bağlantısı yok, alarm vs gerekmiyor. Kapı kumandaları vs araç beyni ile bağlantılı, teyp ile değil.

O zaman çıkarılan teyibin yerine uyacak teyp bulmam gerekiyor sadece,bi de tabii ki bu işi İzmir de yapabilecek iyi bir usta .

Senin kullandığın araç ta GLS,tip olarak benim araç ile aynı.Sen orijinaş teybi kullanmaya devam ediyormusun,yoksa CD çalr yeni bi teyp ile değiştirdin mi ?

değiştirdim, tüm montaj işlemlerini de kendim yaptım.

Pioneer teyp kullanıyorum, modeli RS88-II

Herhangi bir single DIN ünite (piyasadaki ünitelerin %90'ı) aracınız ile uyumludur.

gündüz resmi yok şu an elimde ama buyrun kanıtı :)

index.php

İkiside super gözüküyo,cdr eski teybin tam yerine oturur ise super olcak ,piyasada kaset mi kaldı ki :) Tekrar bi araştırayım ben,tabi pioneer fiyakalı bişey ama bakalım,daha klas öneriniz var ise onları da değerlendirmeye hazırım .

ikisi de tam oturur, ancak pioneer veya alpine'ların kafesini değiştirmeniz gerekir, yoksa sökülmeleri daha kolay oluyor.

Orjinali sökmek için de özel bir aparat gerekiyor, üst resimde yanlarda gözüken vidaları söküp aparatı yerleştirip, dışa doğru bastırıyorsunuz iki yandan da.

Ben tel askı ile yapana kadar canım çıktı :D

Geri