2000 model vectra b araç telefonu

tanersunbul

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugün arka elçiklerimi ışıklı elciklerle değiştirmek için iç aydınlıtmayı sökmem gerekti (gökhan hocama teşekkürler)ve gerçekten de orada iç aydınlatma lambalarının tam ortasında bi mikrofon var.ve mikrofona soketle bağlanmış şerit kablo var.bu benim 2000 model vectra gl-comfort (ruhsatta aynen bu şekilde yazıyor) da bu telefon tesisatının olduğu anlamına mı geliyor?
peki şimdi nasıl telefon bağlatabilecem aracıma? malzemenin üzerinde
GM BP 11/99
90 566 807
yazıyor.Bu konu hakkında bilgisi olan ,daha önce aracına araç kiti takan taktıran arkadaşlardan fikir rica ediyorum.

progress.gif

Evet yardımcı olursanız seviniriz bende istiyorum bendede aynı şekilde hazır. elçiklerin kabloları hazırdı değilmi tavanda sadece soketlerini mi taktınız.

sport teybi bulmanız gerekli...

sport teybi hangisi? car 300 mü car 400 mü modeli ne?

ikiside değil galiba

Bi mikrofon görünce heycan yapmayın hemen. Mikrofon devede kulak.
Aracınızın üretildiği yıllarda bluettoth vs teknolojisi yaygın değildi
bugün kullandığınız telefonlarda piyasada yoktu, tabi haala altaki ericssonu kullanan varsa haala aranızda bilemem.
Araca telefon seti takılıp telefona altan soket baglantısı yapılıyordu.
Teybin bi önemi yok, opelin tüm teyplerinde car300 dahil Tel Mute ucu vardır
telefon geldiğinde, telefon kitinin gönderdiği sinyal ile bu uçtan ses kesilir ve telefon kitine baglı ayrı bi hoparlörden sesi duyardınız. Günümüzde bunu kullanmak pek mantıklı değil.

İlla mikrofon var diye sistem kurucam diyorsanız. bluettoth bi handsfree kit alıp monte ettrebilirsiniz.

consotl0.jpg

Son düzenleme:
mokia bloototh lu dediğin kiti alsak. bu mikrofon ile nasıl birleştireceğiz?

parrot telefon kiti bu işin en iyisidir fiyatları yüksektir ama sorunsuz uzun yıllar kullanabilirsiniz

daha önce de zaten forumda bu konu konuşulmuş.cengiz beyin de dediği gibi konuyu okuyunca bi mikrofon gerçekten devede kulak kalıyor.ayrıca ncdr 1100 veya ncdr1500 zannedersem bu teypler ve bunu bulmak tahminim hem zor hemde külfetli onun yerine yeni telefon kitlerinden almak daha mantıklı geliyor.

Geri