2000 model Vectra 1.6 G.L hakkında bi kaç soru

ayilmaz_28

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba;

Aracımda bazı proplemler var yardımcı olursanız sevinirim.

3. ve üzeri viteslerde gaza yüklendiğimde sanki motor tekliyormuş gibi oluyor yalnız her zaman değil,

Uzun süre frene basmadan giderken yavaşlamam gerektiğinde fren çok sert oluyor, daha sonra yumuşuyor, yani fren tepkiyi 3 5 saniye geç veriyor,

Birde aracıma lpg taktırmak istiyorum, ekonomik olurmu,

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla...

Ali YILMAZ

valla haci sunu soyliiim ben arabadan o kadar anlamam bi binmesini yag ve benzin koymasini bilirim ama katkilar falan var injeksionlari mi temizliyomush neymish onlari istersen bi dene
ben daha cok 2. soruya cvp vermek icin yazdm ist da yasiyosan lpg den baskasi yalan
onu soyliiim sen anla :) zaten her depo fullemende anliyosundur ya
kolay gelsin umarim cozersin sorunu

Lpg yi geçtim diğer konu hakkında bilgi verecek kimse yokmu?

Son düzenleme:
arkadaşlar bi bilgisi olan yokmu lütfen yardım....

bujilerden olabilir tekleme kaç bin km önce değiştirdiniz
hidrolik ve balatalarınızı kontrol ettirin fren içinde
Bu devirde Benzin 4 tl olmuş lpgsiz araca binilmez dizel değil se :D

evet benzin çok pahalı ama şimdilik lpg bana uzak gibi duruyor, öneriler için teşekkürler, saygılarımla.

Hızlandıkça tekleme yapıyorsa hava girişiyle ilgili bir problem olabilir.Hava filtresi ve hava debimetresi kontrol edilebilir.

Tekleme hızlandıkça değilde, vites yükselttikten sonra gaza yüklenince yapıyor, gazı bırakıp tekrar basınca yapmıyor ve her zamanda değil.

Tekleme hızlandıkça değilde, vites yükselttikten sonra gaza yüklenince yapıyor, gazı bırakıp tekrar basınca yapmıyor ve her zamanda değil.

Gaz kelebeği, bujiler, bobin ve buji kablolarından şüphelenebiliriz.
Gaz kelebeği temizlenebiliyor.Parça alacağınız yerle konuşup deneme amaçlı bakabilirsiniz ben öyle yapmıştım...

Öneriler için teşekkürler, bu doğrultuda hafta sonu bi servise gideyim, bakalım ne diyecekler.

Saygılarımla.

Ali YILMAZ

Geri