2000 astra classic kullanım ve bakım kılavuzu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alperen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bana ellerinde benim corsa aracım ait kullanıcı kılavuzu olmadığını söylediler.. Nasıl iş anlamadım.. Onlarda olmazsa nerden bulucaz acaba??

Aslında hak vermekte lazım adamlara. 7-8 yıllık araçlardan bahsediyoruz. Bir de her el değiştiren adam yeni kitapçık istediğini düşünün. Basım araç sayısı ile orantılı yapılır. Ekstre işler içinde %10 bilemediniz %15 oranında fazla basılır. Ellerinde bitmesi gayet doğal. Ama basılı değilde eski veya yeni tüm kitapçıkların pdf leri falan illa vardır. Digital ortamda gönderseler herkes için daha yararlı ve masrafsız olur gibime geliyor.

ben de 2000 model astra 1,6 gl hb ac araba aldım.kullanım kılavuzu yoktu.opel türkiyeden istedim.elimizde yok dediler.nerden bulabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.arabayla ilgili gerekli bilgileri ancak o kılavuzdan detaylıca öğrenebilirim diye düşünüyorum.teşekkürler.

Astra Elegance SW tipi 2004 model aracım için kullanım kılavuzu arıyorum nerden temin edebilirim. Yukarıda verilen linkten ulaşmaya çalıştım ama sonuç elde edemedim.

bende istemiştim opel türkiyeden , mail atmışım , geçenlerde aradılar ellerinde kalmamış

Ben de opel.com.tr ye Vectra B için kullanım klavuzu istediğimi yazmıştım. 2-3 gün sonra çok garip bir numarayla (+3 ile başlayan) beni aradılar. 97 model için ellerinde kullanım klavuzu olmadığını bu yüzden gönderemeyeceklerini, lakin bulunduğum şehirdeki opel yetkili servisinden ücret karşılığı alabileceğimi söylediler.
Henüz Denizli'deki Funoto ya gidemedim ama arayıp ilgilenmeleri gerçekten beni şaşırttı.

Teşekkürler Opel Türkiye

Aynı şekilde bende arkadaşlarımızın verdiği GM tel numaralarını aradım, müşterihizmetlerine 98 vectra kullanma klavuzunu rica ettim, ısrarla bulunduğum yerdeki bayiden sipariş vermemi istediler. Ankara Opanı aradım böyle bir uygulamadan haberleri olmadığını söylediler, tekrar GM müşteri hizmetlerini aradım aynen aktardım. Kendilerini opanı aramış durumu açıklamışlar, opana gitmemi oradan sipariş vermemi istediler ,demekki artık opelde tasarrufa gidiyor.

demekki arayan çok kişi var

Geri