2000 astra cd aldım tüp taktırcam önerileriniz nelerdir

karakaya83

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dedim gibi arkadaşlar en az sorun çıkaran marka usta varsa tanıdıklarınız yardımcı olursanız sevinirim

yokmu lpg kullanan

hayırlı olsun. sorun olmazsa kaç km de ve ne kadara aldınız acaba?

ben atiker kullanıyorum ve çok memnunum. ist hangi semttesiniz bilmiyorum ama kendi ustama yönlendirebilirim düşünürseniz. tuzla da. adamları 2 defa gördüm 6 aydır sadece o kadar. herhangi bir alışverişim yok peşin belirteyim bazıları sever öyle ortak mısın tarzı konuşmayı. ben sadece memnun olduğumdan söyledim.

amcam kullanıyor bence brc

Aracınız hayırlı olsun ben 2 sene önce 1.250 tl ye KME taktım ilk taktığım 2 ayiçerisinde 3-4 kez arıza ışığı (fakir karışımdan dolayı) ve birdaha hiç yanmadı.bende çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.

bende atiker var,tavsiye edilen bi usta ile sorun yaşamadım.usta önemli.17bin km oldu.tavsiye ederim.

2000 astra cd aracımda 2006 aralık ayından beri brc sequent 24 kullanıyorum.İlk başta kalibrasyon yaparken arıza lambası yanmış 2 hafta sonra serviste söndürülmüştü.Bir dahada o lambanın hiç yadıgını görmedim.Performans kaybı yok diyemem ama çok az miktarda.Arasıra tekleme yaptığı olmuştu ilk taktırdıgımda ama carbon cleandan sonra bir daha hiç yapmadı 3 yıldır yaklaşık 70 bin km dir çok büyük boyutta bir sıkıntı yaşamadım.Karar sizin

atiker taktırdım süper vala hiçbi sorunum yok 2 kuzenimdede aynı şekilde atiker var onlarda öyle sorunsuz kullanıyolar kaynarcada taktırmıştım kaynarca otomotiv

bende atiker kullanıyorum sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim

Geri