20 bin askerimiz dağda !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan masques
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Forumumuzda bu potansiyeli görmek beni gerçekten çok duygulandırdı..
Mesajlarıyla Şanlı Ordumuza destek veren tüm üyelere kendi adıma teşekkür ediyorum.. İyiki varsınız..
:alkis:

Birincisi neden bukadar tepki gösterdiğini anlamış değilim ikincisi seninde bununla gurur duyman lazımken sen bu konudan oldukça rahatsız oldun konu memleket olunca bu hepimizi ilgilendirir bu arkadaşımızda bu haberi burda bizimle paylaşmış allah bütün askerlerimize yardımcı olsun hepimizin duaları onlarla
:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:

:rock:rock
Birincisi neden bukadar tepki gösterdiğini anlamış değilim ikincisi seninde bununla gurur duyman lazımken sen bu konudan oldukça rahatsız oldun konu memleket olunca bu hepimizi ilgilendirir bu arkadaşımızda bu haberi burda bizimle paylaşmış allah bütün askerlerimize yardımcı olsun hepimizin duaları onlarla
:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:

allah ordaki aslanların yanında olsun-ki her zaman yanlarındadır-.
ordakileri temizledikten sonra gurur duyulacak eserlerinden rahatsız olanları da temizlerler inşallah

yaa neden haberlerde yada tvlerde bu haber yayınlanmıyor madem böyle büyük birşey var neden acıklanmıyor???

haberlerde yer almasına gerek yok kanımca bizim medya gariptir tıpkı isviçre maçındaki gibi türk milletini dünyaya kötülemek için ellerinden geleni yaparlar diye düşünüyorum.

yaa neden haberlerde yada tvlerde bu haber yayınlanmıyor madem böyle büyük birşey var neden acıklanmıyor???
Dün akşam ben haberlerde gördüm operasyondan bahsediliyordu...
Ama biz oralarda vatani görevimizi yaparken gördük,çoğu şey medyaya yansımıyor

İllaki herşey medyaya yansımıyor fakat cok gölgede gidiyor bu operasyon benimde bundan biraz midem bulanıyor:(

anlamlı bi kaç resim
115jn7.jpg

16bk8.jpg

turkbayragimv0.jpg

herşey bu bayrak için canını veren,içimize çektiğimiz nefesi rahat almamızı sağlayan şehitlerimiz ve gazilerimiz için...
ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN!!!!

Bu başlıktaki mesajların vatanımıza ve bayrağımıza destekler yağdırarak artması, gerçekten beni de fazlasıyla mutlu etti. Hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.

Geri