20 bin askerimiz dağda !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan masques
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyide ne alaka yani? burası haber paylaşım forumu deilki bu konuları konuşabileceğin başka forumlarda var onlara takılmayı dene bu forumda bu konuları açmayalım rahatsız oluyoruz...

Ne Konuda Rahatsiz oLdugunda Onemli simdi SINIRDAKİ 20000 MEHMETCİĞİMİZDEN mi rahatsiz oLdun Yoksa Orda Yasanilan Olaylardan Mi Rahatsiz oLdun

Konuya bu şekilde yaklaşılarak hiç bir yere varılamaz ben sadece fikrimi söyledim beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez...

Herkes Mehmetcigin Orda Oldugu İle gurur Duyarken Onlara Dua ederken sen nie bu sekilde yaklasiyorsun kimse anlama veremiyor! Sayet sen bu konudan Rahatsiz oluyosan Bu Konuya Hic Cvp Yazmazsin okumazsin oLur Biter Sen Evinde Rahat Bi sekilde Yatıyorsan MEHMETCİGİN sayesindedir Unutma.Bugun Orda Sınırı Bos Bıraksalar Senin Memleketinde Benim Memletimde Batıya Kadar Cogu Yer Bu Kanı Bozuklar Yerlesir Ve TURKİYEMİZİ icten Cürütmek İsteyeceklerdir. Mehmetcigimiz Sayesinde Geceleri Rahat Bi Sekilde Uyuyabiliyoruz Unutma !!!

Umarım operasyon tam yumruk vurulacakken üst düzey bir siyasiden gelen bir talimat yüzünden kesilmez (geçmişte örneği olduğu için böyle yazdım)
Eğer hiçbir siyasi müdahale etmezse kurtlar çakalları kovalamasını tarih boyunca iyi bilmiştir.
Allah diğerlerini korusun TÜRKLER başının çaresine bakar.

:good: :good: :good: :good: :good:

dağdaki teröristler kolay...zor olan şehirdekileri ayıklamak....şehire gelince insan sıfatına sokuyolar, adamdan sayıyolar...Allah oradaki her bir askerimizi korusun...

Allah yüce Trük ordusunu ve Şanlı mehmetçiklerimizi korusun..Bu ülkenin havasını soluyup suyunu içipte onu arkadan hançerlemek isteyen kalleşlere en iyi cevabı dağlarda kardeşlerimiz veriyor...Şehitler ölmez Vatan bölünmez...

Allah cc hepsinin yardımcısı olsun ciddi bi operasyon ve yıgınak yapıldıgını duydum zamanında bizde daglardaydık şimdi orda kardeşlerimizin yanında olmayı o kadar çok isterdimki ne mutlu onlara terörist denen it soylarına bu ülkede yaşamak haram ve he öyle kalacak ya teslim olacaklar yada bi ite yakışır şekilde dagda geberecekler

VATAN UGRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR
ALLAH TÜRK ASKERİNİ KORUSUN VE YÜCELTSİN.

ALLAH yardımcıları olsun inşallah hiç birinin burnu kanamadan o şerefsizlerin kökünü kazırlarda evlerine sağsağlim dönerler

Opelim.net'in Vip'sinden Yeni Üyesine kadar herkesin VATAN konusunda böyle duyarlı olması insanı mutlu ediyor.

Yazacak çok şey var ama yaz yaz bitmez. Dili Dini Soyu belli olmayan havlamasını bile beceremeyen bayraksız kırmalar hakettiği yeri yani toprağın altını değil kendi kokuşmuş leşleri arasındaki yerini buluyorlar bulacaklar ! ! !

Türk Milleti evlatlarımızın, kardeşlerimizin arkasında... Bizde yiğitler bitmez... Allah yardımcıları olsun.

Sloganımız : Vatan,Şeref,Vazife,Sevgi !!! :good: :rock :alkis:

Opelim.net'in Vip'sinden Yeni Üyesine kadar herkesin VATAN konusunda böyle duyarlı olması insanı mutlu ediyor.

Yazacak çok şey var ama yaz yaz bitmez. Dili Dini Soyu belli olmayan havlamasını bile beceremeyen bayraksız kırmalar hakettiği yeri yani toprağın altını değil kendi kokuşmuş leşleri arasındaki yerini buluyorlar bulacaklar ! ! !

Türk Milleti evlatlarımızın, kardeşlerimizin arkasında... Bizde yiğitler bitmez... Allah yardımcıları olsun.

:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

Geri