20 bin askerimiz dağda !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan masques
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben bu forum platformunda arabalar ve bunlarla alakalı konuları konuşmayı tercih ediyorum zaten burada bizi bağlayan konu Opel ve arabalar şahsen ben bu konularda konu açılmasını tercih edenlerdenim ama yinede hoşlananlara da saygı duyarım...

Hocam forum ortak bi forum olduktan sonra ve açılan konuda üzerinde yaşadığımız vatanı toprağı ilgilnediren milli bi konu olduktan sonra sanmıyorum açılması için bi engel olsun...

ben bu forum platformunda arabalar ve bunlarla alakalı konuları konuşmayı tercih ediyorum zaten burada bizi bağlayan konu Opel ve arabalar şahsen ben bu konularda konu açılmasını tercih edenlerdenim ama yinede hoşlananlara da saygı duyarım...

Sen tercih etmeyebilirsin arkadaşım.. Bu sitenin 5.000 tane üyesi var

Birincisi neden bukadar tepki gösterdiğini anlamış değilim ikincisi seninde bununla gurur duyman lazımken sen bu konudan oldukça rahatsız oldun konu memleket olunca bu hepimizi ilgilendirir bu arkadaşımızda bu haberi burda bizimle paylaşmış allah bütün askerlerimize yardımcı olsun hepimizin duaları onlarla

KÖKLERİNİ KAZIYALIM ŞEREFSİZLERİN!

Haber için cok tesekkurler @masques

:good:
Birincisi neden bukadar tepki gösterdiğini anlamış değilim ikincisi seninde bununla gurur duyman lazımken sen bu konudan oldukça rahatsız oldun konu memleket olunca bu hepimizi ilgilendirir bu arkadaşımızda bu haberi burda bizimle paylaşmış allah bütün askerlerimize yardımcı olsun hepimizin duaları onlarla
:alkis: :alkis: :alkis:

ALLAH yardımcınız olsun kardeşlerim abimlerim komutanlarım......

Fazla bir şey söylemeye gerek yok!Gurur duyuyorum!Benim ordum orada olduğu için sen burada bunu yazabiliyorsun.Zamanım olmadığı için derinlere dalmak istemiyorum.

Paylaşımına gönülden teşekkür ederim kardeşim...

bakiniz forumda laflafi aciyor bölümündeyiz,burda her türlü konu bulunabilir...

ayni mantikla eglence bölümünde sadece opel konulu espiriler yapilmasi lazim gelir...

sayet opel sohbetleri bölümünde olsa,ok yanlis yere acilmis denebilir ama gecmis sayfalara bir bakarsaniz bu bölümde önemli görülen haberler paylasilir.
okumak isteyen okur, okumamak isteyen okumaz.

Allah Metmetciklerimize güc,kuvvet versin.insaallah her attiklarini vururlar,insaallah o mahluklarinda silahlari ellerinde patlar.. amin...

Konuya bu şekilde yaklaşılarak hiç bir yere varılamaz ben sadece fikrimi söyledim beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez...

Geri