20.000 TL-30.000 TL Arası Otomobil Önerisi

Madem kazalı araç fotolarına bakıp araçların sağlamlığını gözle test edebiliyorsanız linkteki touareg'e kaç puan verirsiniz? Vw kağıt gibi cip yapmış demekki.
http://img134.imageshack.us/img134/1535/img003028ub9ws.jpg

Orta sınıf araçların hemen hemen tümü ncap testlerinde 30-35 puan aralığında bulunuyor. Demek ki plastik çamurluklu araçlar o kadar da dayanıksız değil, kale gibi dediğiniz orta sınıf araçlar da o kadar sağlam değil. Yani hemen hemen hepsi aynı seviyede. Fotoğraflara çok takılıp güzel canınızı sıkmayın derim ben ;)

ayrıca sizin kullandığınız 2009 model civic 5 yıldız almış

Son düzenleme:
Madem kazalı araç fotolarına bakıp araçların sağlamlığını gözle test edebiliyorsanız linkteki touareg'e kaç puan verirsiniz? Vw kağıt gibi cip yapmış demekki.
http://img134.imageshack.us/img134/1535/img003028ub9ws.jpg

Orta sınıf araçların hemen hemen tümü ncap testlerinde 30-35 puan aralığında bulunuyor. Demek ki plastik çamurluklu araçlar o kadar da dayanıksız değil, kale gibi dediğiniz orta sınıf araçlar da o kadar sağlam değil. Yani hemen hemen hepsi aynı seviyede. Fotoğraflara çok takılıp güzel canınızı sıkmayın derim ben ;)

Sanırım bu touareg değil,Tiguan.
Benim bahsettiğim kazalar bu tür çok büyük kazalar değil zaten. Bu VW'nin yaptığı gibi kazaya hangi araba girerse girsin içeridekilerin sağ çıkması zor.. :( Ona bakılırsa Hummer'da tank gibi diye nitelendiriliyor ancak kazalı Hummer fotoğraflarını gördüğümüzde tiksiniyoruz.
Benim bahsettiğim kazalar şehir içinde yaptığımız ufak tefek kazalar.

küçük bir hatırlatma :)
-ölümle sonuclanan kazaların bir çoğu şehir içinde ve cok yüksek olmayan hızlarda meydana geliyor...

küçük bir hatırlatma :)
-ölümle sonuclanan kazaların bir çoğu şehir içinde ve cok yüksek olmayan hızlarda meydana geliyor...

O zaman Civic şehir içindeki kazalarda iyi dayanıklılık gösteriyor.
Civic sahiplerinden özür dilerim.:)

Sanırım bu touareg değil,Tiguan.
Benim bahsettiğim kazalar bu tür çok büyük kazalar değil zaten. Bu VW'nin yaptığı gibi kazaya hangi araba girerse girsin içeridekilerin sağ çıkması zor.. :( Ona bakılırsa Hummer'da tank gibi diye nitelendiriliyor ancak kazalı Hummer fotoğraflarını gördüğümüzde tiksiniyoruz.
Benim bahsettiğim kazalar şehir içinde yaptığımız ufak tefek kazalar.

Az önce kastettiğim şeyde buydu. Kazanın nerede ve nasıl gerçekleştiğini bilmeden sonuç fotosuna bakıp yorum yapmak doğru değil. Beni yanlış anlamayın ama bu tür şeylere çok takılırsanız araç beğenip almanız keyiften çok sıkıntıya dönüşür.

vw cipin tavanı bence içeridekilerin çıkarmak için açılmıza benziyor demek istediğim su honda çok iyi bi araba ama gözümün önünde ikiye bölündü soğudum astrayla golf un çarpıstığını gördüm bi ders çıkardım bu hondadan da bi ders çıkardım tabiki vurus açısı önemli içerdekilerin aldığı hasar önemli ama bende öyle bi izlenim kaldı

bu linkede bi bakın isterseniz bu fiyatlara çok iyi bi araba
http://www.sahibinden.com/bu_arabad...97681WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_spva

arkadaş öğreniceğini öğrenmiş heralde baksanıza üyeliğini iptal ettirmiş :D

böyle bi site olduk hiç hoşuma gitmiyor adam üye oluyor selam arabam satlık selam araba arıyorum selam panjurum satlık selam far parlatırım teyp tamir ederim falan filan isini görüyor sonra kayıp üzülüyorum

malesef haklısın sitenin eski tadı tuzu kalmadı ilk üye olduğum zamanları hatırlıyorumda o kadar güzel paylaşımlar o kadar güzel muhabbetler olurduki şimdi eskiden eser bile yok :(

baya baya kullanıldığımızı düsünüyorum karar verecem 150-200 den az iletisi olana cevap yazmayacağım muhabbet paylaşım yine olur olmayacak bise yok zaten bakıyorum genelde yazanlar paylaşanlar yardımlasanlar aynı isimler

Geri