2,vites zor gırıyo

fırat ısık

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadas lar benımde bı sorunum var oda arabanın 2,vıtese zor gırıyor ama epey bı guc harcaman lazım debrıyaj balatasıda değiştırdım ama neden acaba boyle yapıyo acaba sanzuman yağı olmadığından mı anlamadım bılgısı olana varsa yardımlarınızı beklıyorum:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

bi tanıdığın başına gelmişti haberin olsun tabii onun vw di ama yine bi fikir olur sanırım bazı iş bilmeyenler debriyaj balatasını ters takmayı becerebiliyor bu yüzdende sorun devam ediyor. bş daha baktırabilirsin istersen tabii bu benim duyduğum bi bilgi geçmiş olsun

bu durum sadece 2. vites için geçerliyse birşey diyemicem ama bende buna benzer bi sorun olmuştu 5. vitese geçmiyordu. Vites kutusunun yeriydi galiba usta onu kaydırıp ayarlayınca düzeldi sorun

benim 2.viteste zor giriyordu bu yaz araba su kaçırmaya başladı sorunu gaziantepte çözemediler tatil dönüşü istanbulda yaptırdık motorla ön göğüs arasındaki hortum çatlamış onu değişdirdiler sonrada usta başka bir hortumun vitesi sıkıştırdığını fark etti şimdi sorunum çözüldü.

Ya o biseymi gecen sene arabin debriyaj balatasini değiştirdem 2 gun sonra yollda giderken araba bosdayken hadi dedim biraz hizlanayim 5 vitese takiyom vitese girmiyo neyse yol kenarina cekdim arabayi stop ettirdim 5 vitese gene girmiyo aradim servisi gel bi bakalim dedi neyse tamgiderken 4 vitesdeyim hadi bakayim 5.vitese belki gire debriyajabi bastim ana araba 5,vitese elimle mudale etmeden girdi ondan sonra duzeldi su anda sorun yok 5 vitesde ama 2 vitesde var sorum servise soyluyorum turluyoz onlar bisey yyok diyo ya nasil yok diyorum 2 vitese ccok zor giroyo neyse gene bakima gidecek araba gene soylucem bakalim bu sefer sanzumani indircem

Şanzumanınıza baktırın , 2 vıtes dıslılerı yıpranmıs olabilir haliyle 2 ye takarken zor gecırmıs olursunuz, diğer vites gecıslerınız problem yoksa yağ almanıza gerek yok ..

Geri