2. trafik sigortası :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ftsncr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ftsncr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dün aracıma kasko yaptırmak için bir kasko şirketine gittim ve 2 trafik sigortas oldugunu öğrendim. normalde trafik sigortası (Allah korusun) kaza anında eger suclu sensen karsı araca 10000 ytl hasar ödüyo. 2. trafik sigortası ile bu fiyat 20000 ytl'ye cıkıyo. bunun içinde trafik sigortası bittiginde bunu istersen normal fiyatın üzerine 30-35 ytl daha ödüyorsun. yani normal sigorta 154 ytl 2.sin de yaptırırsan 190'a falan geliyo. güzel bir uygulama bilginiz olsun arkadaslar...

bunu biliyorum o kısmı arttırmak kullanıcının elinde aynısı kaskoda da var

dogru kaskoda ki herhalde "ihtiyari" mali mesuliyet (İMM) kaskonun üzerine 40-50 ytl ödeyerek 5000'den 50000 ytl'ye kadar cıkarabiliyorsun.

dogru kaskoda ki herhalde "ihtiyari" mali mesuliyet (İMM) kaskonun üzerine 40-50 ytl ödeyerek 5000'den 50000 ytl'ye kadar cıkarabiliyorsun.

herhalde öyle bişeydi bakmak lazım unuttum valla işte kaskonun kazada ödediği tutar 20000 ytl ekstra para vererek 50000 ytl ye filan çıkartıyorsunuz

fazla bir rakam oynamıyormuş yapmak lazım

yani kaskodan alacağımız miktarı arttırmanın bi yolumu war diyosunuz.

Kasko yaptırıp para almak için bi amuda kalkmadıkları kalıyo kaza yaptıktan sonra biz parayı almak için bizim amuda kalkmadığımız kalıyo.Keşke extra bi 40-50 ytl versek de kazadan sonra uğraştırmama sigortası yapsalar

Kasko yaptırıp para almak için bi amuda kalkmadıkları kalıyo kaza yaptıktan sonra biz parayı almak için bizim amuda kalkmadığımız kalıyo.Keşke extra bi 40-50 ytl versek de kazadan sonra uğraştırmama sigortası yapsalar

çok dogru, yapsalar keşke :)

ugrastırırlar insanı böyle. allah kaza bela vermesin insallah

10 nisan 2008 de sigortamı yenileyeceğim.bunu duymamıştım.yaptıracağım.paylaşım için çok teşekkürler:)

Geri