2 küçük soru

rudimental

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mehabalar 2010 model astra h kullanıyorum; araba ile ilgili 2 sorum olacakdı
1.arabadaki ikaz ısıklarından biri (otomobil ve ingiliz anahtarı) yanıyor. çalıştırınca sönüyor..ilk aldıgımda böyle değildi..hiç yanmıyordu..
2.araba gecen gun 60 kmh ile giderken absyi calıstırdı(yani fren pedalı titredi geri tepti falan) böyle yavas giderken abs calısır mı?

mehabalar 2010 model astra h kullanıyorum; araba ile ilgili 2 sorum olacakdı
1.arabadaki ikaz ısıklarından biri (otomobil ve ingiliz anahtarı) yanıyor. çalıştırınca sönüyor..ilk aldıgımda böyle değildi..hiç yanmıyordu..
2.araba gecen gun 60 kmh ile giderken absyi calıstırdı(yani fren pedalı titredi geri tepti falan) böyle yavas giderken abs calısır mı?

1- sönmesi normal gibi ama tam bilmiyorum yanlış bilgi veremeyeyim.

2- 30la giderken bile abs aktif olabilir. problem yok...

kardesim..kontagi cevirince motor ariza va akü harici hepisi kisa sürede sönmesi lazim...eger arac üstü anahtar olan lamba kontagi cevirene kadar yaniyorsa bir ariza vardir..servise git garantin var..abs istersen 30 ile git ani frende devreye girer..onda problem yok ama diger ariza isigi icin servise git baksinlar ..

ışık muhtemelen servis ışığı filandır ama abs nin sınırı yok. Zemin kaygan olduktan sonra 15-20 le bile giderken ani frende devreye girer.

abi hemen garanti kapsamından faydalan servisine git sonuçta yeni araç problem olabilir

yanıtlarınız için teşekkürler..bu gün servise gittim ve bana dedikleri bi anlamı olmadıgı eger araba calısırken yanmaya devam ederse o zaman sorun oldugu..

yanıtlarınız için teşekkürler..bu gün servise gittim ve bana dedikleri bi anlamı olmadıgı eger araba calısırken yanmaya devam ederse o zaman sorun oldugu..
doğru söylemişler.arabayı çalıştırıken yanar sonra söner.araba hareket halinde yanarsa o zaman arıza var demek.benzin 95 oktan olmazsa veya benzin yaramazsa arıza ışığı yanar.

Geri