2 Karton Sigara

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kimyasal tepkimeler sonucu oluşmuş şeyler bunda bişey yok :D

saçma insan sigara içtiğinde ciğerleri kaynatıyormu zifti bu görüntüdeki gibi olsa 3 günde ölürsün sen o zehiri alıyorsun ama vucut onu belli oranda dışarı atıyor oksijenle temizliyor tabiki faydalı bir zıkkım değilçok zararlı vucut ziftin tamamını atamıyor elbet ama bu kadarıda abartı yani

son paketımıı ıcerım ve bırakırım burda bunu soyluyurm :d

11 yıldır sigara kullanırım ömrümde 5 defa sigara bıraktım geri başladım 1.si 2 ay 2.si 1 yıl 3.sü 4 ay 4.sü 9 ay ve 5.si 2.5 yıl bıraktım geri başladım son paket diye canım sigaraları kaç defa kırdım attım ama ertesi sabah yine başladım tamamen psikolojik bir olay vücut sigaraya alışmıyor beyin alışıyor mesela yemekten sonra sigara içme veya çay kahve ile sigara içme bu vucudun ihtiyacı değil beyin ve doğal olarak alışkanlığın isteği

işin kötü tarafı 2.5 yıl içmedim bi tane yaktım namussuzu sanki 10 dakika önce bastımda yeniden yakmışım gibi geldi

Son düzenleme:
abla sen bizim içimizi hepten kararttın

son 10 dal sıgaram kaldı
bıtsın bırakıyourm :D

benımıradem kuvvetlıdır dıkkatınzıı cekekrım ıckıyı bırakıcam ddım bıraktım hergun sabahda baslıyan adam ıcmeye aksam uyuyana kadar sımdı oyle bır derdım kalmadı :D ınsallah bu sıgaradanda kurtulucagım buna emınım son 8 adet kaldı bıtsın bıtıyor :D

ben zaten içimiyorum ama babama kesın izletmem lazım

bencede ızlet yanıı sıaraya dusman oluyurm az kaldı bıtsın paket ve bıtıyor sıgara

sigarayı bırakmak isteyenler için kesin çözüm olabilir izletin bence ;)

Geri