Merhaba arkadaşlar. bir sorum olacak sizlere. İnşallah yarın 2.el bir araç alıyorum ama aklımda bazı sorular var arabanın ekspertizini vs. yaptım anlaştıkta adamla yarın notere gitcez alım işlemini gerçekleştireceğiz noter bize orda soruyormuş heralde eve mi gönderilsin ruhsat yoksa sizmi alacaksınız diye eve gönderimde ne kadar sürüyor eve gelmesi? Eğer ruhsatı kendim almayı tercih edersem arabanın sigortasını yaptırdıktan sonra sigorta poliçesi,kimliğim ve noterden aldığım belge ile arabanın kayıtlı olduğu trafiğe gidersem orada ruhsatı ne kadar zamanda verirler? Başka ihtiyaç olan bir belge olacakmı? Trafiğe herhangi bir ücret vermem gerekecekmi? Diğer bir sorum arabanın muaynesi var eski ruhsatta muayne bandrolü var yani bu yeni ruhsatta olmıyacakmı muayneye sokmam mı gerekecek?
Son bir sorum, araç taksiti bitmediği için rehinli şuan sahibi yarın bütün taksitleri ödiyecek ondan sonra aracı alacağım aracın bütün borçları ödendiği an rehini kalkacakmı acaba?
Not:Aracın plakası aynı kalacak.
Teşekkür ederim cevaplarınız için.
Son bir sorum, araç taksiti bitmediği için rehinli şuan sahibi yarın bütün taksitleri ödiyecek ondan sonra aracı alacağım aracın bütün borçları ödendiği an rehini kalkacakmı acaba?
Not:Aracın plakası aynı kalacak.
Teşekkür ederim cevaplarınız için.