2.0 gsi astra ile ilgili bilgileriniz ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdem34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim astra GSI yok ama bildiklerimi size yazım
0-100 8.0sn
Parçaları çok sağlam kolay kolay birşey olmuyor.
Yakıt konusundada o performansa göre çok az yakıyor.
SFI motor Opel in en kaliteli ve ünlü motarlarından biridir opeli opel yapan o sfı motorudur diyebilirim.
Fiyatını kat kat hak eden bir araba
Şimdilik bu kadar

verdiğin bilgiler için çok tşk.ederim kardeşim saol :)

erdem fiyat aralığın nedir kardeşim nasıl bişey istiyorsun ? ona göre araç bulmaya çalışalım sana olur mu ve nerede oturuyorsun

SFI motorlu olsun, bakımlı ise km'yi dert etme hiçbişey olmaz. 2-3 lira fazla verip kazasız ve kurcalanmamış bi araç al ki başın ağrımasın zevkle bin.

erdem fiyat aralığın nedir kardeşim nasıl bişey istiyorsun ? ona göre araç bulmaya çalışalım sana olur mu ve nerede oturuyorsun

13-14 arasında bişi arıodum abi.Bi arkadaşımın arkadaşında var temiz bi fsi fiyatta anlaşırsak o arabayı almayı düşünüorum :)

almayı düşündüğünüz aracın ilanı varsa burada paylaşın,genelde hangı arabanın ne oldugunu bilen çok kişi var yardımcı olurlar :D

almayı düşündüğünüz aracın ilanı varsa burada paylaşın,genelde hangı arabanın ne oldugunu bilen çok kişi var yardımcı olurlar :D

ilanı yok internette ama temiz bi araba az çok biliorum mazisini :):)

e o zaman sorsana arkadaşının arkadaşına gsi nedir ne değildir diye gerçi mazisinide biliyorsan almaman için sebep yok hayırlısı diyelim o zaman

e o zaman sorsana arkadaşının arkadaşına gsi nedir ne değildir diye gerçi mazisinide biliyorsan almaman için sebep yok hayırlısı diyelim o zaman

Araç sahibiyle yeni tanıştım pek muhabbetim yok.O yüzdende pek konuşamadım açıkçası.

gsi iyidir arkadaşlarında yazdığı gibi 94 kasa olan sfi motorlusu daha çok tutulandır değişensiz olmasına bak boyası falan olsun sorun teşkil etmez iç döşemesi orjinal olmasına dikkat et sonradan satarken zorlanma jantlar değişmişse 94 jantlarınıda almayı unutma eksik parçası falan varsada her türlü parçası bulunur mazisinide biliyormuşsun lacağın aracın sorun yok bence

kafa yoran bılır ısınıı cok zevklı ve eylencelı bır arac tavsıye ederım bır zamanlar benım vardı :D

Geri