2.0 dti kalkiş sorunu ?

opelvectra25

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba;
2000 model 2,0 dti comfort 152 bin km opel vectra sahibiyim 1 ay oldu alalı , kalkışda problem yaşıyorum , ışıklarda bi şahinle bile kalkamıyorum =( 1. viteste 2500 devirden sonra turbonun çalıştığını hissettiriyor.açık hava filtresi taktım fark edermi diye ama yine fark etmedi , Ama 100 km/hız dan sonra kimse yakalayamıyor =) acaba problem ne olabilir ?

valla bence problem şahinle kalkmaya çalışmandır kanımca :)
birde üye arşivinde kendini tanıtırsan daha faydalı olacaktır seni tanımamız açısından ;)

ya şahin şart değil diğerleri ilede kalkmıyoki :D

Turbo açmadan küçük hacimli dizel motorların berbat oldugunu bizzat tecrübe etmiştim defalarca ama Vectra 2.0 DTI den beklemezdim. Ahmet bey bence siz bi turbo basıncını, mazot pompasını ve enjektörleri kontrol ettirin derim. Üzerinde çok düşündüğüm bir motor seçeneğiydi gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim bende almayı düşünüyorumda.

Merhaba;
2000 model 2,0 dti comfort 152 bin km opel vectra sahibiyim 1 ay oldu alalı , kalkışda problem yaşıyorum , ışıklarda bi şahinle bile kalkamıyorum =( 1. viteste 2500 devirden sonra turbonun çalıştığını hissettiriyor.açık hava filtresi taktım fark edermi diye ama yine fark etmedi , Ama 100 km/hız dan sonra kimse yakalayamıyor =) acaba problem ne olabilir ?

arkadaşım turbı 1600 devirden sonra devreye giriyor 2000 deviri bulduktan sonra opel vectra performans canavarına dönüşr.

turbo hortumlarına bir bakın bizim audi de gitmiyordu turbo hortumu yırtıkmış o yüzden devreyede tam giremiyordu sorun çözüldü şimdi canavar , birde benim vectra 82 hp bir tanıdığımızda 100 hp olan yanı dti olan var benim araç sanki daha seri onunkinden ikisinide kullanıyorum acaba dti lerdemi sorun var ???

eskiden 2.5 var bmw kapışırdım şimdi dti var reno europalarla :D

Hocam egr arızalı.

katilizör iptali ve turbonun motora hava giren delikleri temizle ve doğanların kafasına vur :D :D bendede o sorun vardı geçti bunları yapınca seninki büyük bi ihtimal katalizör tıkanmıştır

Geri