2.0 cd lpg ile kaç lira yakıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murat.tem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar benim aracda düz lpg var ve ş.içinde 3.30 ş.dışında 2.00 yakıyor. benim araçmı anormal yakıyor yoksa hepsimi böyle. görüş bildirirseniz araca sıralı taktırmak istiyorum veya en kısa zamanda kurtulup hyundai getz almak istiyorum...

Son düzenleme:
şehir içi sıralı Atiker lpg 215-220 şehir dışı 90 km hızla 180 tl.tabiiki büji ve kablosu yeni.düzenli bakımlı

cdx'de sıralı sistem omega'da tek nokta enjeksiyonlu kullanıyoruz ikiside aynı yakıyor gibi. x20xev motor kodlu ikiside. ancak omega hem biraz daha ağır hemde arkadan itişli bu az bişey etkiliyor tabiki. şehir içinde 20krş civarı yakıyor benimki. şehir dışında ise 12-15krş arası değişiyor yol ve sürate bağlı olarak.

99 model vectra 2.0 CD im var. Üzerinde sıralı sistem Atiker Fast 2 var, şehir içinde 0,175 in üzerine çıkmadı daha, uzun yolda ise 100 km. sabit hızda 0,140 kuruş yakıyor. Tabi birde ben herkez 12-13 milyara ikince el vectra alırken 16 milyara 2 sene araştırıpta almıştım daha motoru hiç açılmamış birde bunun etkisi vardır diye düşünüyorum.

benimkide düzdü aldıgımda yakıt cok cabuk bitiyordu birde sürekli oksijen hortumu patlatıyordu ayrıca cekiş farkı şimdi sıralı seihir içi 180 kurus

2.0 cd aracımla son zamlarla 70 tlye dolduruyorum depomu şehir içi 330 km. şehır dısı 400 den fazla km yol yapyıorum. gayet memnunum

en son yazın ölçtüm gazı 1.36 dan aldım 90 kuruş yakmıştı uzun yol. şehir içi normal fiyattan 160-170 tl yakıyor. bu fiyatlar sabit kullanımda. uzun yolda 130 kuruştan yukarı çıkmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri