Arkadaşlar ilk defa Opel Araç aldım.Araçtan çok memnun kaldım.Forumun aktifliğine de hayran kaldım.Benim Sorularımı maddeler halinde sıralıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
1-Km Teli koptu.Orjinalini online alış veriş nereden alabilirim.Ve ben değiştirebilir miyim?
2-Araç LPG'li.Şehir içinde veya uzun yolda.Genelde ayağımı gaz pedalinda çektiğim vakit motor arıza ışığı yanıyor,kendiliğinden sönüyor.Belli bir süre sonra yanıyor sonra yine.Bu hep böyle.Aracı alırken motoruna,şanzımanına baktırdım,sıkıntı yok.Araç bu ışığı yaktığında araçta herhangi bir sıkıntı da olmuyor.Nedeni nedir?Aldığım adam LPG'den dedi.
3-Aracın orjinal lastik ebatları nedir veya hangisini önerirsiniz?
4-Radyo çekiyor ancak anten radyo açılınca havaya kalkmıyor.Ne önerirsiniz?
5-Aracım 1997 GLS ancak ABS yok mu normal mi? Frenlerde çok sert
6-İlk Marşı genelde almıyor,3 marşda çalışıyor.Aracı nasıl çalıştırmam gerek.ilk defa otomatik kullanıyor.Ayağım frende,vites P konumunda yapıyorum.Gaza ise çalışmaz ise basıyorum.
7-Konsolun ortasında bulunan digital ekran,çalışıyor ancak tarih bölümü gidip-geliyor.Birde ısı ölçer çok sönük.Nasıl tamir edilir,sökülür
Ayrıca uzun yolda aracım KM başına 20/22 kuruş yaktı.Çok memnun kaldım
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
1-Km Teli koptu.Orjinalini online alış veriş nereden alabilirim.Ve ben değiştirebilir miyim?
2-Araç LPG'li.Şehir içinde veya uzun yolda.Genelde ayağımı gaz pedalinda çektiğim vakit motor arıza ışığı yanıyor,kendiliğinden sönüyor.Belli bir süre sonra yanıyor sonra yine.Bu hep böyle.Aracı alırken motoruna,şanzımanına baktırdım,sıkıntı yok.Araç bu ışığı yaktığında araçta herhangi bir sıkıntı da olmuyor.Nedeni nedir?Aldığım adam LPG'den dedi.
3-Aracın orjinal lastik ebatları nedir veya hangisini önerirsiniz?
4-Radyo çekiyor ancak anten radyo açılınca havaya kalkmıyor.Ne önerirsiniz?
5-Aracım 1997 GLS ancak ABS yok mu normal mi? Frenlerde çok sert
6-İlk Marşı genelde almıyor,3 marşda çalışıyor.Aracı nasıl çalıştırmam gerek.ilk defa otomatik kullanıyor.Ayağım frende,vites P konumunda yapıyorum.Gaza ise çalışmaz ise basıyorum.
7-Konsolun ortasında bulunan digital ekran,çalışıyor ancak tarih bölümü gidip-geliyor.Birde ısı ölçer çok sönük.Nasıl tamir edilir,sökülür
Ayrıca uzun yolda aracım KM başına 20/22 kuruş yaktı.Çok memnun kaldım

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Son düzenleme: