1997 Astra gls 1.6 16v aracıma lpg tavsiyesi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akduman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

akduman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 97 model Astra gls 1.6 16v aldım..Lpg taktırmak istiyorum..Tek nokta enjeksiyonlu oldugu söleniyor..Piyasada 700-800 ytl ye lpg ler varmış...Bunlar diğerlerinden farklı olarak tek nokta enjeksiyonlu olan araclaramı uygulanıyor...Eger öleyse aracımda saglıklı bir performans alabilirmiyim..Yada bana en iyi hangi lpg sistemini tavsiye edersiniz..
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..Şimdiden teşekkürler...

Evet haklısın.Düzeltme yaparak tanıttım kendimi kusura bakmayın eksiklikler için...
Burayada tekrar yazayım
Sakarya'dan 97 model Astra GLS 1.6 16v sedan sahibi Mutlu Akduman

...

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, Aracınız konusunda yanlış bilgilendirme olmuş sanırım 1997 Astra 16V motor tek nokta değildir Grup halde çalışan 4 adet enjektörü vardır. Manifoldu sağlam yapılı olduğu için tek nokta kitleri takılarak karbüratörlü araba muamelesi yapılmaktadır aman uzak durun derim!

Kesinlikle sıralı sistem taktırmanızı ve mutlu bir şekilde kullanmak için eskimiş olan buji ve buji kablolarını daha dönüşüm yapmadan değiştirmenizi tavsiye ederim. Marka reklamı yapmayı uygun görmüyorum sizin arabanız LPG ile son derece uyumlu bir motora sahiptir iyi bir dönüşüm ile sorunsuz çalışacaktır. Yanlız piyasada Grup enjeksiyonlu araçlara sadece bir marka takıldığını diğerlerinde enjektör direnci ve akım problemleri olduğunu biliyorum.

Siz ilinizdeki dönüşüm yapan ustalara danışırsanız sizi daha detaylı aydınlatacaklardır.

Saygılar..

Saolun arkadaslar..Enjeksion sistemim hakkında sayenizde bilgi sahibi oldum..Peki keseme göre Atiker düşünmüştüm..sizce bu dogru bir secim olurmu...1200 ytl 10 taksit...Ayrı etten bujiler kac binde degişiyor tahminen..cünkü kartına göre daha 5000 kilometre var degişmesine....

Son düzenleme:
...

Son düzenleme:
Geri