1995 Camaro LT4 (Angry Bird )

olciyak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
12 Eki 2012
Mesajlar
2,464
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Kanada ve Amerika cok ayri iki yer. Sizin bolumunuz madencilik ve bence Kanada dogru secim. Orada deneyim elde edip Amerika`ya gecebilirsiniz size is olarakta iyi deneyim ve referans olurlar. Ben Turizmci oldugum icin sizin bolumde ne tarz bir eleman isteyeceklerini tahmin edemiyorum. ama ulke ve dil egitimi hakkinda bilgi verebirim sadece. Para durumunuz musaitse yani dil okuluna giderken para kazanmaniz gerekmiyorsa bence ingiltere`ye gidin. Hem avrupayi gorursunuz hemde nasil olsa buraya staja geliyorsunuz :) Amerika`da pek beyaz amerikali kalmadi diyebilirim. ama dil konusunda hersey sizin elinizde isterseniz evde bile super ing. ogrenebilirsiniz. Dil konusu insanin kendisinde bitiyor. Ama buralara gelirken buyuk hayaller ile gelmeyin simdiden hayal kirikligina hazir olun. hatunlar sizi beklemiyor oncelikle. yemekler berbat. gece yasami super :) insanlar medeni. sistem var yanlisi affetmez... parasiz hic bir sey olmaz burada cay simit gecmez... aylik 1200 usd asagisi kurtarmaz... araba ucuz ama sigortasi aylik 150 usd :) gel buraya stajini yap 2 sene takil ingilizceni gelistir Turkiye`ye gidince marsa gitmis gibi atarsin tutarsin super maas ile hayatini goturursun ...
Hatun meselesınde zaten Tokum...
Öyle ahım şahım hayallerım yok hatta hıc hayalım yok :)
Benım felsefem sudur = Para kazandıgım yer memleketımdır...
Bu yuzden neresı olursa olsun rahatlıkla uyum saglayabılıyorum , yemek konusunda ise yıyecek ayırt etmem, domuz etını cok guzel yaptıklarını duydum tabıkı damak zevkı , Fast Food la bile karnımı doyurabılırım :)
Buyuk ıhtımalle Dıl Ogrenme amaclı Ingıltereye gidecegım bır kac aya bıletımı alırım zaten ;)
bu somestırda yesıl pasaportumu mavıye cevırecegım artık yesıl pasaportu kullanamıyormusum sanırsam... :( Bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederım ;)
 

commodore

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
19 Ağu 2006
Mesajlar
186
Tepki puanı
0
Puanları
16
Yaş
42
Siteyi ziyaret et
Bol sanslar :) yardimci olabildiysem ne mutlu bana ...
 
Üst