Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sercan tunel cıkışında buragın sağ taraftan tozu dumana kattıgı anı izledinmiSercan link' Alıntı:GTC den çekildi ondandır 011zaa
Abi hatırlıyorum o anı, genelde öndeki araca mesafeli gittiğimden kurtardım, yoksa taş baya bir sekti direk araca geliyordu.BÖLENT link' Alıntı:sercan tunel cıkışında buragın sağ taraftan tozu dumana kattıgı anı izledinmi
yerdeki taşlar sana dogru gelmiş iyiki havalanmadı steeringwheel
Aracın altına geldi hacı, biraz daha yakın olsaydım aynen isabet ederdi tamponaBurakyNk link' Alıntı:Sercan Sanamı geldi onlar :S
alttaki videonun 2:38 dk bak hatta tampona vurmuş ses geldi 005hihihSercan link' Alıntı:Abi hatırlıyorum o anı, genelde öndeki araca mesafeli gittiğimden kurtardım, yoksa taş baya bir sekti direk araca geliyordu.
Sercan link' Alıntı:Aracın altına geldi hacı, biraz daha yakın olsaydım aynen isabet ederdi tampona
kanka sende olsan yıkardık ıstanbuluby-Abdullah link' Alıntı:maşallah opel cenneti olmuş buluşma))
olsun kanka gonlumuzdesin merak etme..by-Abdullah link' Alıntı:sorma kanka yaa uzak olmasa kacmaz boyle bulusmalarda naparsın işte...bazan dıyorum şu gemıler gıbı ucaklarda aracları tasısa ne guzel olur atarım ucaga arabayı hooopp bulusmaya 1 saatte ordayım...
)))