17 Aralık Doğan Güneş Buluşması :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 17 Aralık Doğan Güneş Buluşması :)

bulent_tnt link' Alıntı:
benımde askerlık aklıma gelıyor ( doğan guneş )

Benim akılmada askerlik geliyor :)
Hatta bana bende bir anısıda var..
Ben akaşam şafak Doğan Güneş demiştim , ama akşam acayip bir yağmur başladı ben oraya gittiğimden beri böyle yağmur görmemiştim çok kar vardı ama bu yağmur başkaydı..
Sabah kalktık Nöbetçi subay geldi biz konvoyu bekliyoruz Konvoy bugün yok yolda heyelan olmuş bugün gitmiyorsunuz dedi..
Şafak tekrar Doğan Güneş oldu..

TOGI link' Alıntı:
Benim kesin değil 11:00 de Doktor randevum var muhtemelen 12:00 gibi işim biter. Komutan  bir şeyler istemez ise gelirim :)

Valla gelin de gözlerimiz biraz araba görsün, bayram etsin. ((:

Artı şafağa da yazık olmuş, çiftedikiş gitmiş sizi Doğan Güneş. (:

GNSpower link' Alıntı:
[quote author=TOGI link=topic=3135.msg70363#msg70363 date=1323843448]
Benim kesin değil 11:00 de Doktor randevum var muhtemelen 12:00 gibi işim biter. Komutan  bir şeyler istemez ise gelirim :)

[/quote]

benim gözlerimde bayram edecek mi  :D

tolgahan06 link' Alıntı:
[quote author=GNSpower link=topic=3135.msg70370#msg70370 date=1323844154]

[/quote]

[/quote]

Sırf senin için özel çekim programım var. ((:

GNSpower link' Alıntı:
[quote author=tolgahan06 link=topic=3135.msg70409#msg70409 date=1323848056]

[/quote]

[/quote]

[/quote]

aman abi çekim yaparken dikkat et allah muhafaza ondan sonra yanlış anlaşılıpta motorize ekipler tarafından karakol görüntüleriyle gelmeyesin  :D ondan sonra haberlerde şok şok şok izmirden istanbula gelen D.G isimli şahıs  istanbul kızlarının fotolarını ve videolarını çekerken yakalandı .

tolgahan06 link' Alıntı:
[quote author=GNSpower link=topic=3135.msg70410#msg70410 date=1323848205]
[quote author=tolgahan06 link=topic=3135.msg70409#msg70409 date=1323848056]

[/quote]

[/quote]

[/quote]

aman abi çekim yaparken dikkat et allah muhafaza ondan sonra yanlış anlaşılıpta motorize ekipler tarafından karakol görüntüleriyle gelmeyesin  :D ondan sonra haberlerde şok şok şok izmirden istanbula gelen D.G isimli şahıs  istanbul kızlarının fotolarını ve videolarını çekerken yakalandı .
[/quote]

Biz Astra belgeseli çekiyorduk kardeşim. ((:

ARkadaşlar,
Ben izmitte oturuyorum, fakat perşembe-cuma istanbul anadolu yakasında olucam.Gelmişken odakta kapı içi ledleri de yaptırayım diyorum.
Zaman elverir mi bilmem ama, ben de gelebilirsem sizlerler tanışmaya gelmek isterim.

Fakat cumartesi günü internete giremeyebilirim, kesin gelecek arkadaşlardan biri bana cep no atarsa işim bitince arayabilirim.
Bir de buluşma yerinin koordinatlarına ihtiyacım olacak,cadde ismi bazen yanıltabiliyor.

Umarım işlerim erken biter ve görüşürüz.

Doğan bu yolculuğu başından itibaren videoya çek, buluşma falan, sonra güzel bir yol belgeseli olarak koy foruma ne dersin. Hemde yakıt tüketimleri ile ilgili, 1,4 turbo A.S. almak isteyenler faydalanır.

çellocu link' Alıntı:
Doğan bu yolculuğu başından itibaren videoya çek, buluşma falan, sonra güzel bir yol belgeseli olarak koy foruma ne dersin. Hemde yakıt tüketimleri ile ilgili, 1,4 turbo A.S. almak isteyenler faydalanır.

hatta ender abinin dediklerine ek olarak opelcilerin yanına yanaşıp onlara nasıl gülümsediğini ve o an senden nasıl kaçtıklarını da çek abi  :D

vehicle_dynamics link' Alıntı:
ARkadaşlar,
Ben izmitte oturuyorum, fakat perşembe-cuma istanbul anadolu yakasında olucam.Gelmişken odakta kapı içi ledleri de yaptırayım diyorum.
Zaman elverir mi bilmem ama, ben de gelebilirsem sizlerler tanışmaya gelmek isterim.

Fakat cumartesi günü internete giremeyebilirim, kesin gelecek arkadaşlardan biri bana cep no atarsa işim bitince arayabilirim.
Bir de buluşma yerinin koordinatlarına ihtiyacım olacak,cadde ismi bazen yanıltabiliyor.

Umarım işlerim erken biter ve görüşürüz.

Ben kesin geliyorum, şimdi pm olarak atarım telefonumu. (: Olurda bir araya gelebilirsek çok güzel olur.

Geri