ERcan abilerle bu akşam inşallah.Buragı msn den teşvik edinYiğitide birileri teşvik etsin
![]()
elimden geleni yapıyorum bakalım gelmeye yaklaştım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ERcan abilerle bu akşam inşallah.Buragı msn den teşvik edinYiğitide birileri teşvik etsin
![]()
Yiğiiiit hadiiii
Yaklaşma direk yaz şuraya ben geliyorum diye![]()
Hep beraber olalım eğlenelim istiyoruz bakın yazın sonlarına yaklaşıyoruz son fırsat bu buluşma..O kadar önceden neredeyse 1 aydan fazladır bunun için kasıyoruz.Gelmeyen çok şey kaçırıcak...
Rafting yapıcaz,4lü kaydırakta drag yapıcaz,3lü botlu kayılan kapalılarda düz girip ters çıkıcaz
Dalga havuzunda dalgalanıcaz
, Futbol sahasında ayaklarımızın altından fışkıran tazikli sularla yerden kesile kesile düşe kalka birbirimize gol atmaya çalışıcaz hepimiz haşat olup kaleye topla beraber giricez
GÜNCELLLLL
Olmaz bişey olmaaaaz![]()
Herşey OPEL için diye sloganda atarız ogun
Şaka bir yana o toplu kayıcagımız olaylar cok ıyı olucak.Futbol sahası ınanılmaz ya.Cidden oraya bir girdikmi rahat 1 saat çıkmayız.Feci keyifli.Yerlerden duvarlardan tazikli noktasal su geliyor.Direk bileklerine ve haliyle ya sendeliyosun ya direk yerden kesiliyosun![]()