abim sıfır araba alacaktı da astra bana kalacaktı. yalan oldu tabi
şimdi o karar değiştirince ben şahini değiştirmeye karar verdim.
15000 tl ye kadar, 2004 üstü, en fazla 100000 km'de, dizel araba bakıyorum. 3 kapı, van, spor fln istemiyorum. en az 4 kapısı olsun
şahinin 6000 civarı piyasası var onu satıp üzerini tamamlıcam veya takasa giricem
corsa c 1,3 cdti, fiesta tdci, olmadı 206hdi isterim ama bu fiyata bu özelliklerde bulamıyorum. hep bu araçların 3 kapı olanları var bu fiyatlara. yine de aklınızda bulunsun ilk tercihim bu sıralama.
şimdi gelelim sahibinden de bulabildiğim seçeneklere:
fiat palio 1,3 multijet
fiat albea 1,3 multijet
hyundai accent admire 1,5 crdi
hyundai getz 1,5 crdi
clio sedan da çok var ama sevmiyorum istemiyorum. çok düşük bi ihtimal hb olabilir, ama mümkünse hiç olmasın.
şimdi bana bi yardım edin gözünüz açık kulağınız delik olsun

15000 tl ye kadar, 2004 üstü, en fazla 100000 km'de, dizel araba bakıyorum. 3 kapı, van, spor fln istemiyorum. en az 4 kapısı olsun

şahinin 6000 civarı piyasası var onu satıp üzerini tamamlıcam veya takasa giricem
corsa c 1,3 cdti, fiesta tdci, olmadı 206hdi isterim ama bu fiyata bu özelliklerde bulamıyorum. hep bu araçların 3 kapı olanları var bu fiyatlara. yine de aklınızda bulunsun ilk tercihim bu sıralama.
şimdi gelelim sahibinden de bulabildiğim seçeneklere:
fiat palio 1,3 multijet
fiat albea 1,3 multijet
hyundai accent admire 1,5 crdi
hyundai getz 1,5 crdi
clio sedan da çok var ama sevmiyorum istemiyorum. çok düşük bi ihtimal hb olabilir, ama mümkünse hiç olmasın.
şimdi bana bi yardım edin gözünüz açık kulağınız delik olsun

Son düzenleme: