Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1000 lira değilde benden 730 lira istediler, bende münasip bir lisanla 31agryyy servis sorumlusuna kalsın dedim.albertxx link' Alıntı:Ben 500 liraya yaptırmıştım şubatta ancak pazarlık etsem 450 filan inerlerdi. Baya uçukmuş ankaradakiler. 30bin de 1000 lira isterler
zinarturgut link' Alıntı:Cumartesi günü ücretsiz mevsimsel kontrole gideceğim. Bakalım ne çıkacak. Kontrol bahane, can sıkıntısından birazda gideceğim. Güncelleme var mı yok mu özellikle şanzımanda merak ediyorum.
Tabi bu arada fiyatları ne olmuş bakımların onuda yazarım sizlere.
cenko link' Alıntı:Zinar bey,Temmuz ayının sonunda,Bodruma yazlığıma gideceğim.Aracım 8100 Km'de 1 yıllık bakıma gireceğim.Ankara'da bakımı yaptırmadan yola çıkıp,Bodrum'da yetkili servise yaptırmayı düşünüyorum.Lütfen benim yerimede fiyat alırmısınız.Aracım 1.3 dizel astra sedan.
ozgun88 link' Alıntı:Bodrum'u bilmem ama Aydın'da 600 Denizli sigmatürk'de 475 bilginiz olsun. Astra j 1.3cdti 15 ve 30 bin bakımı